Românii de la Galatasaray ar putea fi antrenați de tehnicianul trecut prin Liga 1 și comparat cu Guardiola

Roberto de Zerbi Alexandru Cicaldau Galatasaray Istanbul Olimpiu Morutan Sahtior Donetk Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Iunie 2022, 15:31
Data actualizarii: Miercuri 08 Iunie 2022, 15:38

Roberto De Zerbi se numără printre numele vehiculate pentru postul de antrenor la clubul la care sunt legitimați Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan.

Galatasaray Istanbul, (încă) echipa internaționalilor români Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, ar putea fi antrenată în sezonul viitor de italianul Roberto De Zerbi, fostul fotbalist al lui CFR Cluj, scrie Marca.

De Zerbi, care a renunțat la Șahtior Donețk din cauza situației din Ucraina, însă a calificat formația în grupele Ligii Campionilor, este văzut drept salvatorul Cim Bom Bom după sezonul catastrofal recent încheiat.

Sâmbătă vor avea loc alegerile pentru postul de președinte la Galatasaray, după care vor începe negocierile cu antrenorii doriți pe ”Ali Sami Yen”.

”De Zerbi este la nivelul lui Guardiola” & ”Este ca al doilea Guardiola”

”Practică un fotbal incredibil, stilul său este ca tiki-taka și mai are și jucători brazilieni (n.r. - la Șahtior) pentru asta. De Zerbi este la nivelul lui Guardiola în ceea ce privește stilul și ideile asupra jocului. Este tânăr, este ambițios, a avut multe oferte, dar ne-a ales pe noi”, declara anul trecut Darijo Srna, fostul internațional croat care acum este directorul sportiv al lui Șahtior Donețk.

”Nu ne-a fost frică de Șahtior, chiar dacă De Zerbi este un antrenor excelent, este ca un al doilea Guardiola”, a spus și macedoneanul Boban Nikolov, fostul jucător de la Viitorul lui Gheorghe Hagi, înaintea meciului ”minerilor” cu Sheriff Tiraspol din grupele Ligii Campionilor.

Italianul este vizat și de câteva echipe de top din Serie A, în frunte cu Inter Milano și Napoli.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!