Romania poate spera la o finala a Cupei Romaniei cu fani in TRIBUNE! Derby-ul Belgradului s-a jucat  cu 30.000 de oameni pe stadion! 

Romania poate spera la o finala a Cupei Romaniei cu fani in TRIBUNE! Derby-ul Belgradului s-a jucat  cu 30.000 de oameni pe stadion! 

Semifinala Cupei Serbiei in care s-au infruntat cele 2 echipe ale Belgradului, Partizan si Steaua Rosie, a avut loc in prezenta fanilor.

Cel de-al 200-lea derby al capitalei Serbiei s-a jucat cu casa inchisa. 30.000 de fani au asistat la meci dupa ce Guvernul a decis sa nu mai restrictioneze accesul suporterilor in niciun fel. 

30.000 de oameni in tribune la derby-ul Belgradului

Partida s-a incheiat cu scorul de 1-0 pentru Partizan Belgrad, care a obtinut calificarea in finala Cupei, acolo unde o va infrunta pe Vojvodina. 

Acest moment le poate da speranta romanilor cu atat mai mult cu cat, dupa tragerea la sorti a semifinalelor din Cupa Romaniei, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a spus ca finala se poate juca cu spectatori in tribune. 

Meciul ar urma sa se dispute pe 22 iulie la Craiova, iar pana atunci se mai pot reduce din masurile aplicate pentru prevenirea raspandirii coronavirusului in tara noastra.

Trebuie mentionat, insa, faptul ca in Serbia pandemia nu a facut la fel de multe victime ca in Romania. Pana in acest moment, sarbii au putin peste 12.000 de cazuri si doar circa 250 de morti, in timp ce la noi numarul de cazuri se apropie de 21.000, fiind 1.360 de persoane care si-au pierdut viata din cauza noului coronavirus. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies