Refuzat de Timisoara, Tosic de la Manchester a invatat fotbalul langa Romania. Vezi ce poate sarbul!

Autor: Sport.ro
Luni 30 Martie 2009, 18:30

Zoran Tosic a fost la un pas sa-i fie suflat lui Manchester United acum cativa ani, dar a fost refuzat de Timisoara. Tosic va da din nou peste romani - miercuri, in direct, la sport.ro, de la 16:30 va juca pentru Serbia intr-un amical contra nationalei Romaniei de tineret.

Cumparat de Manchester United la pachet cu un alt sarb, Ljaic - pentru care s-a platit 20 de milioane de euro, Tosic nu este strain de Romania. A crescut si a inceput fotbalul langa Romania - intr-un oras din Serbia aflat aproape de Arad si Timisoara, Zrenjanin.

Zoran Tosic si-a gasit alinarea in fotbal - cand era mic nu avea ce sa-si doreasca pentru ca parintii  lui nu aveau multi bani - erau muncitori si aveau un salariu mic. A crezut in fotbal si a reusit. A debutat deja in prima echipa a lui Manchester United anul acesta - Sir Alex Ferguson il vede inlocuitorul lui Ryan Gigs pe partea stanga a diavolilor.

"Eu l-am vazut la 17 ani. Era ca si acum, tehnic rau. O sa aiba un cuvant greu de spus in fotbalul mondial. Va ajunge mare de tot. Timisoara l-a ratat pentru ca era foarte ocupata - se judeca in cazul <<Shroj si Abiodun>>.  Manchester United l-a urmarit de foarte mult timp pana sa-l cumpere. O sa-si recupereze banii investiti pe el", spune un cunoscut al fotbalului din Serbia, impresarul Florin Iacob pentru www.sport.ro.

Zoran Tosic va arata de ce este in stare la sport.ro, miercuri, in direct, de la 16:30 contra nationalei de tineret a Romaniei. Asa ca, Valerica Gaman, Tatarusanu pregati-va pentru un duel de foc!

 

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT