PAOK Salonic a oprit seria de cinci victorii a lui AEK. Succes clar al echipei lui Răzvan Lucescu

PAOK Salonic Razvan Lucescu Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2023, 23:01
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2023, 23:04

PAOK Salonic a obținut o victorie importantă în campionatul Greciei, în etapa 23.

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu s-a impus cu scorul de 2-0 în fața celor de la AEK și s-a apropiat la două puncte de podium.

Cele două goluri ale partidei au fost înscrise de Narey (minutul 14) și Koulierakis (minutul 62). În urma acestui rezultat, PAOK se află pe poziția a patra, cu 47 puncte. Podiumul este completat de Panathinaikos (54 puncte), AEK (50 puncte) și Olympiakos (49 puncte).

Răzvan Lucescu: "Nu există comparație între fanii lui PAOK și cei ai lui Rapid"
 

Întrebat la emisiunea Superfanii dacă poate face o comparație între fanii lui Rapid, formație pe care a pregătit-o în trecut, și cei ai lui PAOK, Răzvan Lucescu a spus că este imposibil, având în vedere modul în care se trăiește fotbalul în Grecia și atmosfera de dinaintea și din timpul meciurilor formației sale.

"Nu există comparație, cu tot respectul. În favoarea celor de aici (n.r - din Grecia). Ca să înțelegeți foarte bine ar trebui să trăiți aici. În afară că Grecia este o țară care trăiește foarte puternic emoțional, PAOK este ceva special. Este în nordul Greciei, este opusul Atenei, e o zonă mai amărâtă din punct de vedere economic. Dacă vrei, da, ca Napoli cu nordul Italiei.

E incredibil! Pasiunea se transmite în familie și nu mă refer la tată-fiu, ci la familii întregi. Când mergem spre stadion e o pasiune... oameni în vârstă, tineri, în cupluri, oameni cu câte doi copii în brațe aruncă către autocar, gesticulează. N-ai posibilitatea să compari. Vă spun, e incredibilă energia degajată.

Sigur, în momentele de dificultate se transformă în ceva negativ, într-o presiune uriașă. Poate uneori e greu de gestionat", a spus Răzvan Lucescu, la emisiunea Superfanii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!