"Sunt unul dintre voi!" Răzvan Lucescu, mesaj de dragoste pentru fanii lui PAOK: "Sunteți cei mai buni suporteri din lume"

Razvan Lucescu Campionatul Greciei PAOK Salonic Fotbal extern Răzvan Lucescu / Foto - Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Iunie 2024, 15:31
Data actualizarii: Sambata 08 Iunie 2024, 15:35

Răzvan Lucescu i-a lăudat pe fanii PAOK, evidențiind relația specială pe care o are cu aceștia.

Dragostea și respectul reciproc caracterizează relația dintre Lucescu și fanii lui PAOK de mulți ani. Această legătură a fost consolidată încă din prima sa perioadă la club, marcată de câștigarea invictă a titlului în 2019, scrie bnsports.gr.

Cinci ani mai târziu, relația dintre Lucescu și suporterii echipei este mai solidă ca niciodată, după obținerea celui de-al patrulea titlu în ultima etapă a competiției din acest an. Deși nu a fost un titlu obținut ușor, cu siguranță a fost unul dintre cele mai palpitante din istoria fotbalului românesc.

"Suntem campioni și în fiecare zi când ne trezim simțim că suntem campioni. Vă mulțumesc mult. Sunteți cei mai buni suporteri din lume. Am simțit din plin sprijinul vostru de-a lungul sezonului", le-a transmis Răzvan Lucescu fanilor.

Lucescu, mesaj de mulțumire pentru fani

Lucescu le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul necontenit pe care l-au oferit echipei pe tot parcursul sezonului, mai ales în momentele decisive: "Sentimentele voastre, modul în care ne susțineți, pasiunea voastră fantastică pentru noi, faptul că ați demonstrat că aveți încredere în noi că vom reuși să ajungem la acest punct și să câștigăm titlul în ultimul meci după un sezon atât de dificil și complicat au fost incredibile."

În încheiere, Lucescu i-a îndemnat să sărbătorească, deoarece o merită din plin. "Vă iubesc. Mă consider unul dintre voi." a declarat Lucescu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!