Zlatan Ibrahimovic AC Milan fc barcelona Pep Guardiola Fotbal extern

Punctul în care Zlatan Ibrahiomvic nu credea niciodată că va ajunge: „Mi-am pierdut identitatea. Sunt dezamăgit de mine”

Zlatan Ibrahimovic a povestit o perioadă „neagră” din viața sa de fotbalist.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Noiembrie 2022, 17:03
Data actualizarii: Miercuri 02 Noiembrie 2022, 17:07

Zlatan Ibrahimovic a evoluat la nouă echipe de talie din fotbalul european, printre care și FC Barcelona, acolo unde a strâns 46 de meciuri și a marcat 22 de goluri.

Un singur sezon a petrcut atacantul suedez, care abia a împlinit 41 de ani, la gruparea catalană și a evidențiat cum s-a simțit sub comanda lui Pep Guardiola.

Zlatan Ibrahimovic: „Sunt dezamăgit de mine!”

„Cea mai neplăcută amintire? Cred că a fost la Barcelona, dar nu e legat de fotbal. Acolo, m-au făcut să mă gândesc la prea multe. Sunt dezamăgit de mine. Am încercat chestii diferite. Mă gândeam de două ori înainte să trec la acțiuni și m-am dezamăgit singur. 

Mi-am pierdut identitatea acolo. Ulterior, m-am regăsit, iar asta m-a ajutat să concurez împotriva lumii”, a spus Zlatan Ibrahimovic pentru Canal Plus, citat de publicația GOAL.

Cariera lui Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic a evoluat de-a lungul carierei sale la Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United, LA Galaxy, iar acum este legitimat la "rossoneri" din ianuarie 2020.

Cele mai multe apariții pe care le-a bifat Ibrahimovic a fost la trupa pariziană, 180, unde a reușit să se impună pe tabelă de 156 de ori și să paseze decisiv în 61 de situații, în cele 15 mii de minute în tricoul clubului de pe San Siro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!