Ibrahimovic nu se dezminte: "De când a plecat Dumnezeu, campionatul Franței s-a prăbușit!". Ce spune despre Messi, Neymar și Mbappe

Zlatan Ibrahimovic Franta PSG Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 08:23
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 08:24

Zlatan Ibrahimovic (41 de ani), atacantul lui AC Milan, a acordat un interviu în presa din Franța în care a vorbit și despre Ligue 1, campionatul în care a evoluat în perioada 2012 - 2016.

Starul suedez a marcat nu mai puțin de 156 de goluri în 180 de meciuri la Paris Saint-Germain, formație la care a fost desemnat de trei ori jucătorul anului și alături de care a cucerit patru titluri de campion.

Zlatan Ibrahimovic: "De când am plecat din Franța, totul s-a prăbușit"

La șase ani după plecarea de la PSG, Zlatan Ibrahimovic este de părere că nivelul campionatului din Franța a scăzut după plecarea sa și, în stilul caracterisic, se numește pe sine "Dumnezeu".

Deși PSG are o echipă stelară în prezent, cu fotbaliști precum Lionel Messi, Neymar sau Kylian Mbappe, Ibrahimovic spune că nu este suficient.

"De când am plecat din Franța, totul s-a prăbușit. Nu mai există niciun subiect interesant. Franța are nevoie de mine, dar eu nu am nevoie de Franța. Chiar dacă îi aveți pe Mbappe, Neymar și Messi, nu e suficient. De ce? Pentru că nu-l aveți pe Dumnezeu!", a declarat Ibrahimovic, pentru Canal Plus, citat de RMC Sport.

După cei patru ani petrecuți la PSG, Ibrahimovic a mai jucat la Manchester United și Los Angeles Galaxy, iar în ianuarie 2020 a revenit la AC Milan, unde a reușit să câștige titlul de campion, în sezonul trecut.

Accidentat, Ibrahimovic nu a mai jucat la AC Milan din luna mai, însă și-a prelungit contractul cu campioana Italiei până la finalul acestui sezon.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!