Fotbal extern

Protest fara precedent la adresa FIFA: Campionatul Mondial din 2022 ar putea sa NU se dispute! Anuntul de ultima ora facut de englezi:

►Diseara, LIKE-SHOW LIVE pe Facebook! Ne vedem AICI de la ora 21:00! #HighOlanda

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Octombrie 2013, 18:05
Data actualizarii: Marti 15 Octombrie 2013, 18:07

Organizarea turneului final al Campionatului Mondial din 2022 continua sa faca valuri mari, o parte extrem de importanta a oamenilor de fotbal, dar si a fanilor, declarandu-se impotriva gazduirii Cupei Mondiale de catre Qatar, micutul stat arab.

Acestia acuza FIFA ca a cedat organizarea turneului catre arabi dupa ce ar fi primit sume uriase de bani si spun ca evenimentul nu se va putea disputa vara, asa cum se tine de decenii intregi.

Contestatarii vorbesc despre temperaturile caniculare pe care fotbalistii le vor avea de suportat, dar si despre posibilitatea unor evenimente neplacute printre suporteri, care ar putea avea mari probleme din cauza caldurii, dar si a culturii musulmane, care nu permite, de exemplu, consumul de bauturi alcoolice.

Mai mult, anunta Daily Mail, Sindicatul Mondial al Fotbalistilor ar fi instiintat deja FIFA de faptul ca va organiza un protest impotriva organizarii acestui turneu final in Qatar, iar unele voci vorbesc chiar despre un boicot al fotbalistilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies