NEBUNIE! Sir Alex Ferguson s-ar putea intoarce in fotbal! A fost propus pentru banca unei nationale la CM 2014:

Autor: Sport.ro
Marti 15 Octombrie 2013, 14:49

	NEBUNIE! Sir Alex Ferguson s-ar putea intoarce in fotbal! A fost propus pentru banca unei nationale la CM 2014:

► HIGH la derby in OLANDA! Twente – Ajax, sambata 21:45 IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Englezii de la Daily Mail dezvaluie ca Sir Alex Ferguson a primit o oferta de a antrena o nationala deja calificata la turneul final de la Rio! Dupa 27 de ani pe banca celor de la Man United, Alex Ferguson s-a retras in aceasta vara.

Unul dintre fostii sai elevi la Man United, Mark Bosnich, incearca sa-l convinga sa revina pentru turneul final din 2014 pentru a o pregati pe Australia! Nationala Australiei a ramas fara selectioner dupa ce neamtul Holger Osieck a fost dat afara in urma unor infrangeri cu Franta si Brazilia.

"Au fost spuse multe nume dar exista unul pe care nu l-am auzit mentionat - chiar daca am mai multe motive decat oricine sa nu il sugerez. SUnt doar onest si am trait experienta de a fi antrenat de el, asa ca stiu cum e - este vorba de Sir Alex Ferguson.

Numele lui nu a fost mentionat, dar avem nevoie de cineva de un asemenea calibru. Fie el sau cineva la acel nivel trebuie sa vina sa puna oamenii la locul lor. Pentru Ferguson ar fi necesar un un cec gras dar, in viata si mai ales in sport, primesti exact ce platesti. Daca il vrei pe cel mai bun, trebuie sa platesti pentru cel mai bun" a spus Bosnich.

Favorit la casele de pariuri este olandezul Guus Hiddink

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT