Probleme cardiace pentru Pierre-Emerick Aubameyang! A fost scos din lotul Gabonului de la Cupa Africii

Pierre-Emerick Aubameyang Arsenal cupa africii Gabon Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 22:45
Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 22:48
Starul lui Arsenal nu a mai jucat într-un meci oficial de mai bine de o lună.

Pierre-Emerick Aubameyang (32 de ani), atacantul legitimat la Arsenal, a fost scos din lotul Gabonului pentru meciul cu Ghana, scor 1-1, de la Cupa Africii, cu scurt timp înainte de joc.

Probleme cardiace pentru Pierre-Emerick Aubameyang

Aubameyang a fost depistat cu COVID-19 în urmă cu o săptămână, însă a revenit la antrenamentele Gabonului și era așteptat să joace contra celor din Ghana. Cu toate acestea, rezultatele unor investigații medicale l-au făcut pe fotbalistul african să rateze duelul.

Analizele arată că Aubameyang este suspect de probleme cardiace, la fel ca alți doi colegi din naționala Gabonului, Axel Meye și Mario Lemina, scoși, de asemenea, din lotul Gabonului.

"Comisia medicală a CAF a stabilit ca jucătorii Pierre-Emerick Aubameyang, Axel Meye și Mario Lemina, abia reveniți după infectarea cu noul coronavirus, să nu joace în acest meci. Analizele arată anumite leziuni cardiace. CAF nu a dorit să își asume niciun risc", se arată în comunicatul Federației din Gabon, citat de Goal.

Aubameyang, exclus din lotul lui Arsenal, luna trecută, din cauza încălcării regulamentului de ordine interioară, a jucat ultima oară într-un meci oficial pe 6 decembrie, contra lui Everton, în Premier League, scor 1-2.

Atacantul a ratat primele două partide ale Gabonului de la Cupa Africii, 1-0 contra celor din Insulele Comore, din cauza COVID-19, dar și partida de astăzi contra Ghanei, 1-1, în urma rezultatelor analizelor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!