"Stai, tata, linistit!" Reactia lui Gigi Becali cand a vazut ca doi bodyguarzi vin spre el in parcare! Ce le-a spus: VIDEO

Gigi Becali s-a bucurat din nou de fotbal dupa aproape doi ani de detentie.

Becali nu s-a putut bucura si de o victorie la reintoarcerea sa in loja de pe National Arena. A plecat discret de la stadion, la fel cum a venit, si n-a mai avut chef sa stea la discutii cu suporterii sau cu presa.

Patronul Stelei a avut o reactie surprinzatoare si in momentul in care doi bodyguarzi au vrut sa il conduca spre masina.

"Stai, tata, linistit! Nu am nevoie de bodyguarzi, ca de la bodyguyarzi am avut eu probleme...", le-a transmis Becali inainte sa se suie, din nou surprinzator, in masina, si nu pe masina.

Galca: "Nu e imbucurator pentru Becali sa vada echipa asa"

"Nu sunt ingrijorat ca am ramas la 4 puncte de Targu Mures, dar campionatul nu e castigat pana cand nu e matematic. Nu cred ca meritau sa castige. Noi am avut mai multe ocazii decat ei. Nu am avut un joc stralucit. Nu e imbucurator pentru Gigi Becali sa vada echipa asa. La Giurgiu mergem sa castigam, speram sa-i avem pe toti pana la meciul urmator", a declarat Galca dupa meci.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rafila: Gripa va avea o circulație semnificativ mai intensă decât anul trecut, iar imunitatea populației e mai redusă
BRAT
Modifică setările cookies