Spania

Un star de la FC Barcelona îl avertizează pe Haaland: "Dacă va ajunge aici, ne vom întrece"

Erling Haaland este dorit la FC Barcelona, iar posibila concurență nu îl sperie pe Pierre-Emerick Aubameyang. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2022, 09:18
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 09:25

Fostul atacant de la Arsenal, care încă mai păstrează legătura cu fotbaliști de la Borussia Dortumd, club la care a evoluat până în 2018, a marturisit că starul norvegian este "unul dintre cei mai buni atacanți din lume". 

"Mi-au spus că este un jucător care întotdeauna își dorește să câștige. Cred că este un star, care a marcat o mulțime de goluri pentru vârsta lui, este incredibil", a declarat Aubameyang într-un interviu acordat pentru Mundo Deportivo. 

"Competiția este bună, mai ales la un club ca FC Barcelona. Clubul are nevoie de cei mai buni din lume, iar dacă va ajunge aici, ne vom întrece", a explicat fotbalistul de 32 de ani.

Performanță incredibilă pentru Aubameyang

Pierre-Emerick Aubameyang a devenit primul jucător din secolul 21 care a înscris hat-trick-uri în patru campionate, conform Federației Internaționale de Istorie și Statistică a Fotbalului.

Astfel, gabonezul în vârstă de 32 de ani a marcat un hat-trick în Ligue 1 (Saint-Etienne - Lorient 4-2, în 2012), trei în Bundesliga (Borussia Dortmund - Augsburg 4-0 în 2013, Borussia Dortmund - Augsburg 5-1 în 2015 și Borussia Dortmund - Borussia Monchengladbach 6-1 în 2017, la care se adaugă și un ”careu” în Borussia Dortmund - Hamburger SV 5-2 în 2016), unul în Premier League (Arsenal - Leeds United 4-2 în 2021) și, ieri, hat-trick-ul din victoria Barcelonei în Primera Division, 4-1 cu Valencia pe ”Mestalla”.

Modifică setările cookies