Fotbal extern

Piedere uriașă pentru arbitrajul românesc! Ovidiu Hațegan trebuia să arbitreze Chelsea - Real Madrid, din Liga Campionilor

Ovidiu Hațegan a suferit un infarct în această dimineață, iar acum se află internat în spital, acolo unde a fost supus unei intervenții chirurgicale și i-a fsot instalat un stent.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Martie 2022, 16:08
Data actualizarii: Luni 28 Martie 2022, 16:14

Starea celui mai bun arbitru din România este acum stabilă și se află în afara pericolului.

„Acum mă simt bine, totul este în regulă, sunt în continuare sub supraveghere medicală. Doresc să mulţumesc staff-ului medical care m-a îngrijit şi tuturor celor care mi-au transmis mesaje şi gândurile lor bune. În momentele acestea am nevoie de linişte, aşa că am rugămintea să îmi fie respectată intimitatea”, a declarat Ovidiu Haţegan, conform site-ul oficial al FRF.

Hațegan ratează Chelsea - Real Madrid

Din păcate evenimentul nefericit prin care a trecut „centralul” român face imposibilă delegarea acestuia la meciul Chelsea - Real Madrid din Liga Campionilor, partidă pe care trebuia să o conducă de la centru în data de 06 aprilie 2022, potrivit lui Ion Crăciunescu.

„Din ce știu eu, era delegat la meciul Chelsea - Real Madrid, dar UEFA deja i-a luat meciul. El a arbitrat meciuri multe. Eu mă aștept, și mă așteptam să prindă o finală. A avut delegări multe și le-a dus bine la cap. Merita să arbitreze o finala europeană. Să dea Dumenzeu să se facă repede bine și apoi, ce o vrea Dumnezeu.

Trebuie să fii permanent aproape de minge. Și atunci, ca să faci asta, sigur că solicita un efort foarte mare. De aceea cred că și analizele făcute de arbitri sunt extrem de severe. Ori de câte ori iți cerea Comisia Centrală, trebuia să le faci. Testele, în special pentru inimă, erau foarte complexe. Vârsta admisă a scăzut până la 45 de ani. Repet, efortul pe care îl face un arbitru este foarte mare și o responsabilitate enormă”, a susținut Ion Crăciunescu, potrivit DigiSport.

În vârstă de 41 de ani, Haţegan face parte din categoria Elite a corpului de arbitri FIFA, având la activ numeroase meciuri internaţionale pe care le-a oficiat.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies