Pe Ronaldo chiar il dau banii afara din casa! :) Cat castiga fotbalistul lui Juve din cele mai importante contracte de publicitate

Pe Ronaldo chiar il dau banii afara din casa! :) Cat castiga fotbalistul lui Juve din cele mai importante contracte de publicitate

Ronaldo a facut milioane de euro si din contractele de sponsorizare, nu doar din fotbal.

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni fotbalisti ai momentului si este cel mai urmarit sportiv din lume in social media, iar aceste lucruri n-au putut trece neobservate.

Cele mai importante branduri din lume se bat pentru semnatura lui Cristiano. Nike, Castrol si nu numai, iar Ronaldo castiga milioane bune din contractele de publicitate.

Castrol

In 2009, Ronaldo a devenit brand ambasador al celor de la Castrol. Cea mai importanta companie petroliera din lume. Portughezul a primit 9 milioane de euro pentru 2 ani de contract, iar in 2011 cele doua parti au semnat o noua intelegere, dar sumele din contract au fost pastrate confidentiale.

Egyptian Steel

Cristiano Ronaldo semna in 2017 unul dintre cele mai neasteptate contracte de publicitate din cariera. Isi asocia imaginea cu cea mai importanta firma din Egipit in domeniul metalelor.

Suma primita de Ronaldo nu a fost declarata.

Nike

In 2016, Ronaldo devenise primul fotbalist care a semnat un contract pe viata cu Nike si doar al treilea sportiv din lume care face acest lucru dupa LeBron James si Michael Jordan.

Ronaldo colaboreaza cu Nike inca din 2003 si datorita acestui contract care se va derula chiar si dupa retragerea fotbalistului, Ronaldo ar urma sa castige aproximativ un miliard de dolari.

Samponul Clear

In 2014, Ronaldo a devenit brand ambassador al celor de la Clear. Portughezul a castigat 2 milioane de euro in urma acestei colaborari.

American Tourister

In 2018, cei de la American Tourister l-au ales pe Cristiano Ronaldo sa le fie brand ambassador. In urma acestei colaborari, Ronaldo urmeaza sa primeasca jumatate de milion de dolari.

EA SPORTS

Lionel Messi a colaborat cu EA Sports pana in 2016, iar in 2017, Marco Reus a fost ales sa fie pe coperta celui mai faimos simulator de fotbal din lume.

Din vara lui 2017 a inceput colaborarea dintre Ronaldo si EA Sports. Portughezul a aparut pe copertile FIFA 18 si FIFA 19. Cei de la EA Sports n-au dezvaluit suma pe care i-o ofera lui Ronaldo, dar fara doar si poate vorbim despre o suma formata din 7 cifre.

PanzeerGlass

Cei de la PanzeerGlass colaboreaza cu Ronaldo din 2017 si ii ofera fostul fotbalist de la Real Madrid 1 milion de dolari pentru ca folosesc brandul CR7 pe produsele lor.

Cristiano Ronaldo primeste nu mai putin de 30 de milioane de euro pe an de la Juventus. Mai exact, 2,5 milioane de euro lunar.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies