Ore de coșmar pentru portarul de la Cupa Africii care a gafat inexplicabil. A primit o veste tulburătoare după meci

Badra Ali Sangare Coasta de Fildes cupa africii Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 19:48
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 19:52

Badra Ali Sangare, portarul Coastei de Fildeș, traversează o perioadă groaznică atât din punct de vedere sportiv, cât și personal.

Goalkeeper-ul de 35 de ani legitimat la formația sud-africană JDR Stars FC a comis o gafă uriașă în prelungirile meciului Coasta de Fildeș - Sierra Leone 2-2, de la Cupa Africii, când a plonjat pentru a evita un corner, dar a scăpat mingea și le-a permis adversarilor să înscrie golul egalizator în minutul 90+3.

Tatăl portarului Coastei de Fildeș a murit după meciul cu Sierra Leone

Sangare a avut o intervenție bizară, mai ales că nu era presat de niciun adversar, iar după ce a scăpat mingea a suferit și o accidentare, fiind nevoit să părăsească terenul înainte de finalul jocului. Pentru că nu mai avea schimbări la dispoziție, Coasta de Fildeș a fost nevoită să trimită între buturi un fundaș, pe căpitanul Serge Aurier.

La câteva ore după meci, Badra Ali Sangare a mai primit o veste groaznică. Tatăl său a murit în noaptea de duminică spre luni, conform unui comunicat al Federației Ivoriene de Fotbal.

"Ieșit accidentat cu câteva minute înaintea finalului meciului dintre Coasta de Fildeș și Sierra Leone, pe 16 ianuarie, la Douala, Camorun, Sangare Badra Ali, portarul naționalei noastre, a aflat vestea tristă a morții tatălui său, domnul Sangare Toumany, în noaptea de duminică spre luni", se arată în comunicatul Federației Ivoriene de Fotbal, citat de RMC Sport.

În ciuda gafei lui Sangare, Coasta de Fildeș este prima în grupa E de la Cupa Africii, cu patru puncte în două jocuri. Ivorienii sunt urmați de Guineea Ecuatorială (3p), Sierra Leone (2p) și Algeria (1p).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!