Nu ne-am calificat, dar nici nu mai organizam? Englezii dezvaluie ca negociaza cu UEFA posibilitatea gazduirii Euro 2020!

Nu ne-am calificat, dar nici nu mai organizam? Englezii dezvaluie ca negociaza cu UEFA posibilitatea gazduirii Euro 2020!

Competitia de anul acesta a fost anulata petru 2021, din cauza pandemiei si va urma sa aiba loc in 12 tari. 

Potrivit celor de la Daily Mail, Federatia Engleza este in discutii cu UEFA pentru a organiza toate partidele de la Euro 2020, o competitie care ar urma sa aiba loc anul urmator din cauza pandemiei. 

Planul "A" al celor de la UEFA este sa mentina organizarea din prezent, dar UEFA mai cauta si alte alternative deoarece efectuarea testelor va fi complicata avand in vedere numarul mare de locatii. 

Federatia din Anglia nu a comentat, dar potrivit Daily Mail o sursa din interiorul UEFA ar fi confirmat existenta acestor negocieri. 

Ucraina, Austria si Georgia sau Macedonia de Nord vor juca in Romania, dupa ce nationala noastra a pierdut barajul de calificare la EURO cu Islanda. National Arena va gazdui cele 4 meciuri, iar Rapid Arena, stadionul din Ghencea si Arcul de Triumf vor fi terenuri de antrenament.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Parada de 1 Decembrie 2020. Cum va fi ceremonia de Ziua Naţională a României de la Arcul de Triumf
BRAT

Modifică setările cookies