FOTO A fost snopită în bătaie de doi bărbați, la ordinul unei colege, iar acum a rupt tăcerea: „Au vrut să-mi ia viața!” Imagini cutremurătoare 

Kheira Hamraoui Aminata Diallo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Septembrie 2022, 10:59
Data actualizarii: Duminica 18 Septembrie 2022, 11:00

Kheira Hamraoui (32 de ani) a trecut printr-un moment teribil în urmă cu un an, când a fost victima agresiunii a doi bărbați, care au fost trimiși să o bată. 

Jucătoarea lui Paris Saint-Germain a fost bătută cu brutalitate în noiembrie 2021, de doi bărbați care au scos-o cu forța din mașină și agresat-o cu o bară de fier. Imediat după teribilul incident au apărut informații legate de asalt, iar cea care a ordonat agresiunea ar fi chiar Aminata Diallo (27 ani), cea care atunci îi era colegă. 

Despre situație s-a scris că ar fi fost o răzbunare a soției lui Eric Abidal, Hayet, după ce apăruseră niște zvonuri legate de o posibilă relație a fostului fundaș cu Hamraoui. Aminata Diallo a fost arestată în urmă cu două zile, fiind acuzată de agresiune, asta după ce fusese reținută și în noiembrie 2021 și eliberată.

Kheira Hamraoui a rupt tăcerea după momentul cutremurător și a postat imagini teribile 

Jucătoarea franceză a postat un mesaj după aproape un an de tăcere, în care nu a vorbit despre momentul traumatizant pe care l-a trăit. Hamraoui a scris un mesaj pe Instagram după ce Diallo a fost arestată, alături de care a postat și fotografii tulburătoare cu corpul său, după agresiune. 

„Nu voi uita niciodată seara zilei de 4 noiembrie 2021, mă bântuie zi și noapte. A fost o noapte întunecată, care mi-a întors pe dos viața personală și personală, ca femeie și ca fotbalistă. A fost o seară tristă, în care am crezut că voi muri când doi bărbați cu cagule m-au scos cu forța din mașină. M-au lovit cu o bară din fier, cu care au țintit în special în partea inferioară a corpului.

În acea seară, scopul lor a fost clar: să recurgă la violență extremă pentru a-mi rupe picioarele și a-mi lua viața. Totul pentru a-mi încheia cariera. A fost o experiență traumatizantă. Cu siguranță sunt nevinovată, cu excepția faptului că am preferat să tac. După agresiune, am fost insultată pe nedrept pe teren, hărțuită pe rețelele de socializare și amenințată cu moartea. Totuși, am încercat să-mi păstrez pasiunea și să rămân profesionistă.

Această perioadă este cu siguranță una dintre cele mai dificile din viața mea ca femeie și ca sportivă de primă clasă. Cu atât mai mult cu cât aventura echipei franceze, atât de importantă pentru mine, se scrie acum fără mine. Astăzi am încredere în dreptate pentru ca adevărul să iasă la iveală și onoarea mea să fie spălată.

Abia aștept ca numele meu să fie asociat din nou doar cu paginile de sport și nu cu problemele instanței. Nu aș fi putut supraviețui niciodată acestei perioade dureroase fără sprijinul neclintit al familiei mele”, a scris Kheira Hamraoui pe Instagram. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!