OFICIAL Cu ce echipă a semnat Kheira Hamraoui, fotbalista de la PSG bătută cu o bară de fier la ordinele unei rivale!

Kheira Hamraoui Aminata Diallo Club America fc barcelona PSG Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Septembrie 2023, 10:04
Data actualizarii: Marti 19 Septembrie 2023, 10:11

Internaționala franceză are 41 de selecții pentru ”Les Bleues”, reprezentativa feminină din Hexagon.

Jucătoarea franceză de fotbal Kheira Hamraoui a semnat cu Club America, a anunţat luni clubul din Ciudad de Mexico, la aproape doi ani după ce a sportiva a fost victima unei agresiuni la Paris.

Fosta jucătoare de la FC Barcelona şi Olympique Lyon, cu care a câştigat de trei ori Liga Campionilor, a fost lăsată să plece de Paris Saint-Germain în vară, după ceea ce ea a descris ca fiind "doi ani de agitaţie infernală".

Ce s-a întâmplat în noiembrie 2021: atacul comandat de rivala Aminata Diallo

În noiembrie 2021, în timp ce se întorcea de la o cină a echipei, a fost atacată violent cu o bară de fier de bărbaţi cu cagule. 

Coechipiera ei de la PSG, Aminata Diallo, a fost ulterior arestată preventiv şi apoi inculpată în acest caz, care a avut loc pe fondul unei rivalităţi între jucătoare, scrie news.ro. 

Afacerea foarte mediatizată, în care au fost implicate şi alte jucătoare de la PSG şi de la echipa feminină a Franţei, a perturbat foarte mult cariera lui Hamraoui, în vârstă de 33 de ani, care are 41 de selecţii pentru Les Bleues.

Ea a denunţat o "nedreptate" la aflarea veştii că nu a fost selecţionată de Hervé Renard pentru Cupa Mondială 2023 din Australia şi Noua Zeelandă din această vară.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!