Jorginho Balonul de Aur Lionel Messi Fotbal extern

"Nimeni nu a castigat mai multe trofee decat mine in acest sezon". Jorginho arunca sageti catre Messi in cursa pentru Balonul de Aur 

Lupta pentru Balonul de Aur este deschisa, iar discutiile despre posibilul castigator sunt la ordinea zilei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Iulie 2021, 09:36
Data actualizarii: Joi 15 Iulie 2021, 09:45

Jorginho este unul dintre candidatii pentru Balonul de Aur din acest sezon, lupta fiind intre el si Lionel Messi, la momentul actual. 

Dupa ce a castigat Liga Campionilor cu Chelsea, italianul a cucerit si titlul european alaturi de nationala, fiind cel mai bun sezon din cariera sa pana acum. 

Intr-un interviu acordat dupa succesul de la EURO 2020, jucatorul a explicat ca nu ar fi atat de socant sa castige Balonul de Aur, insa totul depinde si de criteriile care se vor aplica. 

"Toti avem vise. Dar trebuie sa fiu sincer, depinde de criteriile pe care se va baza decizia. Daca vorbim despre talent, stiu ca nu sunt cel mai bun din lume. Dar daca vorbim despre trofee, nimeni nu a castigat mai multe decat mine in acest sezon. 

Cum as putea sa ma compar cu Messi, Neymar Jr sau Ronaldo? Sunt complet diferiti fata de mine. Dar repet, va depinde de criterii", a declarat Jorginho. 

Modifică setările cookies