”Nici nu vreau să aud!” Kevin De Bruyne, contrazis de o vedetă a rivalei Manchester United

Manchester City Christian Eriksen Kevin De Bruyne Manchester United Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2024, 08:59
Data actualizarii: Marti 11 Iunie 2024, 08:59

Kevin De Bruyne, viitorul adversar al României la EURO 2024, a declarat recent că nu exclude o despărțire de Manchester City pentru un transfer în Arabia Saudită.

Belgia face parte din Grupa E la EURO 2024, din care mai fac parte România, Ucraina și Slovacia.

Christian Eriksen: ”Nici măcar nu vreau să știu despre ofertele din Arabia Saudită!”

În acest context, Christian Eriksen a fost întrebat în cadrul unei conferințe de presă dacă și el ar lua în considerare un transfer în Arabia Saudită, motivat fiind de sumele astronomice pe care le-ar putea încasa în zona Golfului.

Starul lui Manchester United a avut, însă, un răspuns complet diferit față de cel al lui Kevin De Bruyne și a transmis clar că nici măcar nu vrea să audă despre o ofertă venită din partea cluburilor saudite, indiferent de suma pusă în joc.

Nu am primit niciodată o ofertă din Arabia Saudită și m-am asigurat că nu voi fi abordat de cluburile de acolo. Dacă agentul meu mi-a spus ceva, am spus întotdeauna că nici măcar nu vreau să știu despre o asemenea ofertă, pentru că nu sunt interesat.

Înțeleg că poate fi foarte dificil să spui nu dacă vezi câți bani sunt în joc, dar încerc să evit complet aceste oferte pentru a nu afla despre ce sume este vorba. Nu voi merge acolo”, a spus Christian Eriksen, potrivit Manchester Evening News.

Kevin De Bruyne: ”Dacă voi juca în Arabia doi ani, pot câștiga o sumă uriașă!”

Arabia Saudită? La vârsta mea trebuie să fii deschis la orice. Vorbim despre bani foarte mulți acolo. Trebuie să te gândești la asta, mai ales că sunt în ultimul stagiu al carierei mele. Pentru soția mea, o aventură exotică ar fi ok. O să mă gândesc.

Dacă voi juca în Arabia doi ani, o să pot câștiga o sumă uriașă. Altfel, ar trebui să mai evoluez 15 ani aici și nu o să ajung niciodată să ating acea sumă. Trebuie să te gândești bine la ce urmează”, a spus recent Kevin De Bruyne, conform The Guardian.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!