Kevin de Bruyne a vorbit sincer despre viitorul său: ”O să câștig o sumă extraordinar de mare”

Kevin De Bruyne Arabia Saudita Manchester City Anglia Kevin de Bruyne / Foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Iunie 2024, 17:22
Data actualizarii: Marti 04 Iunie 2024, 17:35

Kevin De Bruyne (32 de ani) se află la Manchester City din august 2015 și mai are contract cu ”cetățenii” până în iunie 2025.

Cotat la 50 de milioane de euro de site-urile de specialitate, starul belgian va da piept cu naționala României la EURO 2024, competiție transmisă de Pro TV, Pro Arena și VOYO. 

KDB a vorbit sincer despre viitorul său: ”O să câștig o sumă extraordinar de mare”

Înainte de asta însă, KDB a vorbit despre viitorul său. Cum zona Arabiei Saudite s-a populat extrem de mult în ultimii ani din punct de vedere fotbalistic, De Bruyne a fost o țintă precisă pentru noul fenomen de acolo.

Fotbalistul a explicat că proiectul din Arabia Saudită îl atrage mult datorită salariilor pe care cluburile le oferă jucătorilor și a lăsat o ușă deschisă mutării sale în campionatul respectiv.

”Arabia Saudită? La vârsta mea trebuie să fii deschis la orice. Vorbim despre bani foarte mulți acolo. Trebuie să te gândești la asta, mai ales că sunt în ultimul stagiu al carierei mele. Pentru soția mea, o aventură exotică ar fi ok. O să mă gândesc.

Dacă voi juca în Arabia doi ani, o să pot câștiga o sumă extraordinar de mare. Altfel, ar trebui să mai evoluez 15 ani aici și nu o să ajung niciodată să ating acea sumă. Trebuie să te gândești bine la ce urmează”, a spus Kevin de Bruyne, citat de Fabrizio Romano.

Starul belgian și-a făcut junioratul la KRC Genk, a fost legitimat la prima echipă a acestora, dar și la Chelsea, Werder Bremen, VfL Wolfsburg, respectiv Manchester City.

Cifrele lui Kevin de Bruyne

  • City: 382 de meciuri, 102 goluri, 170 de assist-uri
  • Genk: 113 meciuri, 17 goluri, 36 assist-uri
  • VfL Wolfsburg: 73 meciuri, 20 goluri, 37 assist-uri
  • Bremen: 34 meciuri, 10 goluri, 10 assist-uri
  • Chelsea: 9 meciuri, 0 goluri, 1 assist
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!