Fotbal extern

Neglijenta INCREDIBILA! Egiptenii se pregatesc sa poarte toti tricouri cu ACAB! Motivele care au dus la moartea a 74 de suporteri in TRAGEDIA de la Port Said:

O ancheta parlamentara a dat un raport preliminar in urma tragediei din Egipt, in care si-au pierdut viata 74 de suporteri.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Februarie 2012, 14:28
Data actualizarii: Luni 13 Februarie 2012, 14:28

Conform anchetei, principala cauza a tragediei este neglijenta politiei la meciul din 1 februarie, de la Port Said.

Potrivit cotidianului guvernamental Al-Ahram, politia a subestimat posibilitatea violentelor de pe stadionul din Port Said.

"Comisia de ancheta parlamentara a imputat in mare parte responsabilitatea politica aparatului de securitate", mentioneaza sursa citata.

Masurile de securitate au fost de asemenea criticate, spectatorii nefiind controlati pentru a se vedea daca au arme si numeroase persoane reusind sa intre in tribune fara bilet.

Cel putin 74 de persoane, intre care si un politist, au murit in Egipt, in cursul violentelor izbucnite dupa un meci de fotbal, in data de 1 februarie, la Port Said, ceea ce a determinat autoritatile sa trimita armata pentru a interveni in acest oras. Violentele au inceput dupa fluierul final al partidei, cand sute de fani ai echipei gazda, Al-Masry, au invadat terenul si au inceput sa arunce cu pietre si sticle asupra fanilor oaspeti, sustinatori ai formatiei Al-Ahly.

Fortele de ordine sunt acuzate ca au ramas pasive in fata violentelor.

Sursa: Mediafax

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies