VIDEO Mutu, pus pe hold până la vară!? Cum poate fi explicată decizia celor de la Salernitana de a-l rechema la echipă pe Nicola

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 21:14
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 21:25

Davide Nicola (49 de ani) a revenit pe banca lui Salernitana la doar câteva zile după ce a fost demis.

Conducearea lui Salernitana a surprins pe toată lumea în momentul în care a anunațat că Davide Nicola va reveni pe banca echipei.

Presa din Italia a scris zilele acestea că Adrian Mutu este favorit să preia banca tehnică a Salernitanei, dar se pare că oficialii clubului au reventi asupra deciziei și asta ar putea însemna că oficialii clubului fie s-au răzgândit pur și simplu, fie speră ca echipa să se salveze în acest sezon și astfel să-l convingă pe Mutu să vină din vară.

Două motive l-ar fi putut împiedica pe Mutu să ajungă în iarna aceasta în Serie A: unu - nu e ușor să preiei o echipă în mijlocul sezonului, mai ales că Salernitana se zbate în subsolul clasamentului și doi - probabil că nu și-ar fi dorit să-i „trădeze” pe fanii rapidiști în anul centenarului.

Nu este exclus, însă, ca Salernitana să revină cu o nouă propunere pentru Mutu în vară, la finalul sezonului, atunci când „Briliantul” ar lua echipa de la zero și ar prinde inclusiv campania de pregătire din vară.

Victor Angelescu nu crede că Mutu va pleca prea curând de la Rapid

Adrian Mutu mai are contract cu Radid până în vara lui 2025, iar Victor Angelescu, unul dintre patronii din Giulești, a anunțat că „Briliantul” nu va pleca de la echipă decât dacă italienii vor achita clauza de reziliere pe care acesta o are stipulată în contract.

„Nu, nu cred că există nicio temere. Am avut discuții cu el legate de Rapid, de transferuri, de meci, în niciun caz de vreun alt club. Are clauză de reziliere, nu știu ce înseamnă considerabil, probabil că un club din Serie A poate să o plătească. În momentul de față cred că și noi și Adi gândim la fel, viitorul lui e aici. 

În momentul în care intri pe un drum și avem pe următorii 2-3 ani un plan foarte bine stabilit, eu cred că e o siguranță pentru el și pasul corect la momentul acesta, în carieră, pentru Adi. Sunt convins că va ajunge în Serie A, fără nicio problemă. Dar cred că trebuie să facă pașii corecți, cred că și el știe. Asta dacă a scris presa din Italia, nu înseamnă 100% că e și adevărat.

Când e vorba de o clauză de reziliere, dacă va fi interes și există cu adevărat, e foarte simplu să se rezolve, se plătește clauza și poate pleca. De asta există clauze”, a spus Victor Angelescu la PRO ARENA -  mai multe detalii AICI.


„Probabil va fi împrumutat!” Ce a spus Victor Angelescu despre varianta revenirii lui Rareș Ilie la Rapid  pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!