Liber pentru Adrian Mutu? Antrenorii care erau în ”cap de listă” au refuzat Salernitana

Adrian Mutu Rapid Salernitana Italia Adrian Mutu / Fiorentina
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 16:49
Data actualizarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 16:53

Salernitana a rămas fără antrenor, după ce l-a demis pe Davide Nicola, ca urmare a înfrângerii usturătoare cu Atalanta, scor 2-8.

Gruparea din Salerno este în căutarea unui antrenor. Presa din Italia a prezentat mai multe variante, pe listă fiind și Adrian Mutu (44 de ani), dar și mai mulți antrenori cu experiență la nivel de Serie A.

Presa din Italia a scris că Mutu e favorit să preia Salernitana

În primele ore, Salernitana s-a lovit de câteva refuzuri, astfel că va fi nevoită să se reorienteze. Roberto D'Aversa, Giuseppe Iachini și Eusebio Di Francesco nu au acceptat să preia Salernitana pentru următoarele șase luni, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, scrie jurnalistul Nicolo Schira pe contul său de Twitter.

De la articolul publicat de italienii de la GOAL, în care Mutu a fost prezentat drept ”favorit” pentru preluarea postului de antrenor la Salernitana, nu au mai apărut informații suplimentare legate de această variantă în presa din Italia.

Dacă va prelua Salernitana, Mutu va avea ca obiectiv, cel mai probabil, salvarea de la retrogradare. Echipa este pe locul 16, cu 18 puncte, la nouă puncte distanță de Sampdoria, prima echipă din zona locurilor retrogradabile.

Anul trecut, Salernitana s-a salvat la limită de la retrogradare. Cu Radu Drăgușin în echipă, gruparea din Salerno a terminat pe ultimul loc care asigură rămânerea în Serie A, cu 31 de puncte, la un singur punct de retrogradare.

VIDEO - Victor Angelescu, acționarul Rapidului, la Ora Exactă în Sport

Adrian Mutu, antrenor la Rapid din martie 2022!

Adrian Mutu a preluat Rapid în martie 2022, iar în august și-a prelungit înțelegerea până în iunie 2025. "Briliantul" a strâns 35 de meciuri până în prezent, înregistrând 20 de victorii, 7 remize și 8 înfrângeri.

4 este locul ocupat de Rapid după 21 de etape din acest sezon, cu 38 de puncte, la egalitate cu FCSB și Universitatea Craiova

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!