"Îmi este greu să cred". Adrian Mutu nu este văzut ca favorit pentru a ajunge antrenor în Serie A 

Victor Becali Adrian Mutu Serie A Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 16:35
Data actualizarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 16:45

Davide Nicola a fost demis de la Salernitana, după înfrângerea dureroasă cu Atalanta, scor 2-8. 

La scurt timp după înlăturarea tehnicianului, în presa italiană au apărut mai multe informații despre interesul conducerii echipei din Serie A pentru Adrian Mutu, aflat sub contrat cu Rapid. 

Victor Becali, reticient în privința viitorului lui Adrian Mutu 

Impresarul român consideră că Adrian Mutu are șanse mici să ajungă în Serie A, cel puțin deocamdată. 

"Mutu este lăudat. A făcut o treabă bună și el, în Italia, are un nume, dar ce să vă spun. Noi știm cine este la Salernitana, avem un raport bun, am fi aflat și noi ceva din Italia, dar este posibil să fie așa cum spun toți.

Dacă îi cunoaștem, asta nu înseamnă că trebuie să ne spună nouă neapărat. Mutu a marcat atâtea goluri în Italia, dar la italieni îmi este greu să cred, mai ales în zona cluburilor în care stau așa într-o zonă mai periculoasă și nu se pot risca la experimente, pentru că acolo nu sunt chiar așa mulți antrenori străini.

Salernitana are un proprietar foarte potent financiar, dar de la potent financiar la să ajungă să bage banii e distanță lungă. Cunoscând foarte bine cluburile din Italia, așa cum și Dan Petrescu are un nume greu în Italia, dar este greu să intri așa în Italia ca antrenor, pentru că nu prea aduc străini.

Chiar mi-aș dori ca Mutu să ajungă în Italia, ar fi o experiență foarte bună pentru el", a spus Adrian Mutu, potrivit sptfm.ro.

Victor Angelescu a anunțat condițiile plecării lui Adrian Mutu 

Acționarul giuleștenilor a dezvăluit că singura modalitate prin care Adrian Mutu ar putea pleca de la Rapid ar fi dacă italienii i-ar achita clauza de reziliere. 

"Nu, nu cred că există nicio temere. Am avut discuții cu el legate de Rapid, de transferuri, de meci, în niciun caz de vreun alt club. Are clauză de reziliere, nu știu ce înseamnă considerabil, probabil că un club din Serie A poate să o plătească. În momentul de față cred că și noi și Adi gândim la fel, viitorul lui e aici. 

În momentul în care intri pe un drum și avem pe următorii 2-3 ani un plan foarte bine stabilit, eu cred că e o siguranță pentru el și pasul corect la momentul acesta, în carieră, pentru Adi. Sunt convins că va ajunge în Serie A, fără nicio problemă. Dar cred că trebuie să facă pașii corecți, cred că și el știe. Asta dacă a scris presa din Italia, nu înseamnă 100% că e și adevărat.

Când e vorba de o clauză de reziliere, dacă va fi interes și există cu adevărat, e foarte simplu să se rezolve, se plătește clauza și poate pleca. De asta există clauze", a declarat Victor Angelescu la PRO ARENA

VIDEO | Intervenția lui Victor Angelescu 


„Probabil va fi împrumutat!” Ce a spus Victor Angelescu despre varianta revenirii lui Rareș Ilie la Rapid  pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!