Adi Mutu, sfătuit de un fost stelist să nu dea curs ofertei din Italia și să rămână la Rapid

Adi Mutu Nana Falemi Rapid Superliga Adi Mutu
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 13:42
Data actualizarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 13:52

Italienii au anunțat în urmă cu o zi că Adi Mutu este favorit să o preia pe Salernitana, echipă din prima ligă italiană.

Între timp, Victor Angelescu, unul dintre patronii din Giulești, a declarat că în momentul de față nu se pune problema ca Mutu să plece, însă a lăsat o portiță deschisă, dezvăluind că antrenorul are o clauză de reziliere, care n-ar trebui să reprezinte o problemă pentru un club din fotbalul italian.

Nana Falemi, fost jucător al Stelei (acum FCSB), îl sfătuiește pe Adi Mutu să nu facă deocamdată pasul către fotbalul italian, ci să mai rămână să se „călească” în fotbalul autohton.

„Nu-l văd plecând la mijlocul drumului. La Rapid e un proiect serios, Şucu e extrem de serios, când se implică nu o face aşa... Hai să investesc şi eu un an doi şi văd ce o fi. A intrat în proiectul ăsta pentru că vrea să facă treabă, să dezvolte clubul Rapid. E foarte serios!

Adi are condiţii ideale acolo, are condiţiile ideale ca să crească, să evolueze ca antrenor. Dacă va avea răbdare, cred că apoi ar putea pleca la mai bine. Depinde de situaţia financiară, ce-şi doreşte de la viaţă. Dacă ar pleca, mi s-ar părea grăbit. El s-ar căli într-o luptă sus, creşte odată cu echipa”, a spus Falemi, potrivit Orangesport.

Adrian Mutu a scris istorie în Serie A, ca jucător

Adrian Mutu a evoluat de-a lungul carierei sale la FC Argeș Pitești, FC Dinamo, Inter, Hellas Verona, AC Parma, Chelsea, AS Livorno, Juventus, Fiorentina, Cesena, AC Ajaccio, Petrolul Ploiești, Pune City și ASA 2013 Tg. Mureș

Cele mai multe apariții pe care Mutu le-a bifat la vreo echipă au fost la ACF Fiorentina, 143, unde a reușit să se impună pe tabelă de 69 de ori și să paseze decisiv în 27 de situații, în cele aproape 12.000 de minute petrecute la echipa din Serie A.

„Il Fenomeno”, așa cum era poreclit, Mutu a fost convocat la echipa națională de fotbal a României de 77 de ori, pentru care a înscris 35 de golrui. Debutul și l-a făcut în martie 2000, iar meciul de retragere a fost în martie 2013.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!