Lionel Messi Fotbal extern

Momente incredibile traite de Messi la Milano: un barbat GOL PUSCA a distrus super prezentarea D&G! Cum a reactionat Balonul de Aur: VIDEO

►Special de la Nyon, luni de la 10 dimineata: Meciul cel din Urna! Tragerile la sorti pentru Europa, de la 13:00 IN DIRECT Sport.ro si www.sport.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Iunie 2013, 18:24
Data actualizarii: Duminica 23 Iunie 2013, 18:44

Momente stanjenitoare la prezentarea D&G de la Milano, de sambata, la care a asistat si starul Lionel Messi, unul dintre celebritatile care promoveaza acest brand.

Oaspetii prezenti la gala de moda au asistat la un moment mai putin obisnuit, vazut poate doar in filmele cu Sasha Baron Cohen, cel cunoscut pentru intrarile sale in stilul 'Jimmy Jump'.

Prezentarea a fost tulburata de un individ necunoscut care a patruns in incinta gol pusca, reusind sa pacaleasca vigilenta bodyguarzilor prezenti. Acesta a fost in cele din urma imobilizat, dupa un sprint de cateva zeci de metri prin sala.

Messi, aflat in primele randuri, s-a aratat in acelasi timp stanjenit si amuzat de intrarea pe care si-a facut-o barbatul, insa a refuzat sa comenteze incidentul.

CAPTURA FOTO: Sportmediaset.mediaset.it

Modifică setările cookies