Virginia Torrecilla Atletico Madrid fc barcelona supercupa spaniei Fotbal extern

VIDEO Momente emoționante la Supercupa Spaniei. Jucătoarea care a învins cancerul, sărbătorită de adversarele de la Barcelona

FC Barcelona s-a impus cu 7-0 în finala Supercuperi Spaniei la fotbal feminin, însă adevărata învingătoare a meciului a fost Virginia Torrecilla.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 09:30
Data actualizarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 09:45

Jucătoarea celor de la Atletico Madrid a revenit pe teren după aproape doi ani în care s-a luptat cu cancerul.

În mai 2020, iberica a fost diagnosticată cu o tumoră pe creier și a fost operată, apoi a urmat mai multe ședințe de chimioterapie. 

După o perioadă dificilă, sportiva a reușit să depășească acest moment cumplit din viața ei și a revenit la antrenamente în martie 2021. 

683 de zile mai târziu, Virginia Torrecilla a intrat pe teren în minutul 85 al Supercupei Spaniei, câștigată categoric de FC Barcelona cu 7-0.

Fanii prezenți în tribune, cât și jucătoarele celor două formații au marcat momentul cu ovații, iar la final Virginia a fost săltată pe brațe de adversare. 

„Aș minți dacă aș spune că nu mi-a fost frică. Trebuie să te confrunți cu o boală de care nu știi cum va decurge. Întotdeauna există teamă de a cădea din nou, dar trebuie să o accepți și să trăiești înainte”, a mărturisit Virginia Torrecilla.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!