Meciul în care trebuia să debuteze Cristiano Ronaldo, amânat! Motivul invocat de oficialii arabi

Al-Nassr Arabia Saudita Cristiano Ronaldo Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 15:45
Data actualizarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 15:45

Al Nassr a anunțat că partida cu Al-Tai a fost amânată.

Meciul pe care fanii fotbalului din Arabia Saudită îl așteptau cu sufletul la gură, deoarece ar fi putut însemna debutul lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr, a fost amânat cu o zi din cauza unor probleme tehnice la stadion.

„Din cauza unor probleme la rețeaua electrică a atadionului, apărute în urma ploii puternice, Al-Nassr Club a luat decizia de a amâna meciul Al-Nassr - Al-Tai

Meciul va avea loc mâine, vineri, cu voia lui Dumnezeu. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create fanilor și le dorim tuturor drumuri bune”, a fost comunicatul celor de la Al-Nasr.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, a fost prezentat marţi ca noul jucător al Al Nassr din Arabia Saudită, într-o ceremonie grandioasă la care au participat aproximativ 30.000 de persoane.

Șanse mici, însă, ca Ronaldo să joace cu Al-Tai

Cristiano Ronaldo va rata primele două meciuri la noua sa echipă Al Nassr, el fiind nevoit să ispăşească o suspendare de decisă în Anglia, după ce i-a spart telefonul unui fan de la Everton, pe vremea când juca la Manchester United.

Suspendat pentru două meciuri pentru acest act considerat „nepotrivit şi/sau violent” de FA, el şi-a reziliat contractul cu Manchester şi, prin urmare, nu a putut să-şi execute sancţiunea.

Dar, după cum prevede articolul 12.1 din Regulamentul FIFA privind statutul şi transferul jucătorilor: „Orice sancţiune disciplinară cu o durată maximă de patru meciuri sau trei luni care a fost impusă unui jucător de către fosta asociaţie, dar care nu a fost încă (în totalitate) executată la momentul transferului trebuie executată de noua asociaţie la care a fost înregistrat jucătorul pentru ca sancţiunea să fie aplicată la nivel naţional".

Astfel, Ronaldo va lipsi de la meciurile cu Al-Taï, de joi, şi cu Al-Shabab, din 14 ianuarie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!