FOTO Pot locui Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez împreună în Arabia Saudită? Legea este strictă cu cuplurile necăsătorite

Cristiano Ronaldo al nassr Georgina Rodriguez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 10:21
Data actualizarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 10:47

Cristiano Ronaldo a fost prezentat oficial la Al Nassr, iar familia lui urmează să se mute în Arabia Saudită.

La evenimentul spectaculos care a avut loc pentru prezentarea starului portughez a fost și prezentă familia acestuia. Georgina Rodriguez și patru dintre copii au mers pe teren, unde Cristiano Ronaldo a fost ovaționat de mii de fani. 

Chiar dacă în ultimele zile au apărut informații despre o posibilă separare a celor doi, partenera fotbalistului i-a fost alături la eveniment, iar aceasta a și infirmat zvonurile apărute printr-un mesaj pe contul de Instagram. 

Legea din Arabia Saudită, strictă pentru persoanele necăsătorite

Legea din Arabia Saudită interzice ca cuplurile necăsătorite să locuiască sub același acoperiș, însă pentru starul de la Al Nassr și familia lui se va face o excepție.

De altfel, mai mulți avocați din Arabia Saudită au dezvăluit că oficialitățile mai trec cu vederea asemenea situații dacă nu se ajunge la alte probleme.

"Dacă amândoi își doresc asta, atunci pot locui în aceeași casă. Chiar dacă legea interzice coabitarea în afara căsătoriei, autoritățile au început să mai închidă ochii și să nu mai persecute oamenii dacă nu apar alte ilegalități", a declarat un avocat pentru EGE Agency.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!