Măsura drastică luată de Club Brugge după măcelul de la Lisabona din Champions League

Club Brugge Champions League Scott Parker Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Martie 2023, 18:45
Data actualizarii: Miercuri 08 Martie 2023, 18:44
Belgienii au pierdut 1-5 cu Benfica, în returul optimilor de la „masa bogaților”.

În tur, portughezii reușiseră să învingă cu 2-0 în deplasare, iar returul a fost fatal pentru Club Brugge, care a anunțat prima măsură drastică după măcelul de la Lisabona.

Măsura drastică luată de Club Brugge după măcelul de la Lisabona din Champions League

„Scott Parket nu va mai fi antrenorul lui Club Brugge”, a anunțat echipa într-un comunicat oficial.

Englezul o preluase pe Club Brugge la sfârșitul lui decembrie 2022. Scot Parker a înregistrat la trupa din Jupiler Pro League 12 partide și, potrivit statisticilor oferite de Transfermarkt, a obținut o medie de un singur punct pe meci!

Înainte de escapada din Belgia, Scott Parker le mai dirijase pe Bournemouth (iulie 2021 - august 2022) și Fulham (februarie 2019 - iunie 2021). Cel mai bine i-a mers la prima formație, unde a înregistrat, conform sursei de mai sus, 1.82 puncte pe meci.

Benfica - Club Brugge 5-1

Cele două echipe s-au întâlnit marți seară, în returul optimilor din Champions League. După ce reușita lui Joao Mario a fost anulată în minutul doi, echipa din Lisabona a început recitalul înainte de pauză.

Rafa Silva a deschis scorul (minutul 38), iar Goncalo Ramos a majorat diferența (minutul 45+2), iar Benfica intra deja cu un avantaj de două goluri și, la general, scorul era 4-0.

În partea a doua a meciului, Goncalo Ramos a mai lovit o dată pe tabela de marcaj (minutul 57), iar Joao Mario a fructificat o lovitură de pedeapsă (minutul 71).

David Neres a dus scorul la 5-0 în minutul 77, iar Bjorn Meijer a redus din diferență în minutul 87. Tabela a rămas nemodificată până la fluierul de final al lui Meler, iar Benfica s-a calificat mai departe în sferturi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!