Marius Sumudica al raed Fotbal extern Marius Șumudică

OFICIAL Marius Șumudică a fost prezentat la echipa care i-a oferit un contract ”cu șase zerouri”

Marius Șumudică a încheiat cu Al Shabab pe locul 4 și a decis să nu își prelungească înțelegerea, deși spune că avea această posibilitate.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 22:50
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 22:50

Antrenorul a anunțat că a semnat în urmă cu mai multe săptămâni cu Al Raed, o altă formație din Arabia Saudită, ocupanta locului 7.

Șumudică a avut parte de o prezentare spectaculoasă la noua sa echipă. 

Marius Șumudică, prezentat oficial la noua sa echipă

Al Raed a anunțat oficial înțelegerea cu Șumudică prin intermediul rețelelor de socializare, iar în prezentare apar imagini din mai multe momente memorabile din cariera de antrenor a lui ”Șumi”.

"Președintele clubului Al-Raed, domnul Fahd Al-Mutawa, consemnează semnarea contractului cu antrenorul Marius Șumudică, pentru a conduce echipa în următorul sezon", a transmis gruparea saudită.

În sezonul trecut, Marius Șumudică a pregătit trei echipe: campioana României CFR Cluj (15 meciuri), Yeni Malatyaspor, retrogradată în liga a doua din Turcia (16 meciuri) și Al Shabab, locul 4 în Arabia Saudită (11 meciuri).

”Șase zerouri” pentru Marius Șumudică

„Urmează 20 de zile de vacanță, să-mi văd familia, copiii. Mă întorc în Arabia Saudită. Eu am avut ieri o discuție cu cei de la Al-Shabab, mi s-a propus prelungirea contractului, în niște condiții care nu mi-au convenit, dar, să fiu sincer, eu semnasem cu două sau trei săptămâni înainte cu altă echipă.

O echipă care mi-a oferit tot, buget de transferuri și un contract pe doi ani, ceea ce nu prea se dă în Arabia Saudită. Mă refer la Al-Raed, ca să nu mă mai ascund. Președintele lor a fost foarte încântat la jocul pe care l-am avut împotriva lor și m-a contactat. Sper să fie doi ani, sper să rămân acolo doi ani. E un contract de șase zerouri, cum nu se poate în România și nici în Europa pentru antrenorii români", a declarat Marius Șumudică, la aeroport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!