Malcom Edjouma bari FCSB Fotbal extern

Malcom Edjouma primește același tratament ca la FCSB. Ce s-a întâmplat la ultimul meci al lui Bari

Malcom Edjouma (26 de ani), împrumutat de FCSB la Bari, are parte de un start dificil la formația din Serie B.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 19:20
Data actualizarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 19:18

După patru meciuri în care a fost introdus pe final și unul în care a fost rezervă neutilizată, Edjouma și-a trecut în cont primul joc ca titular la Bari, duminică, împotriva lui Catanzaro (2-2).

Malcom Edjouma, înlocuit după 45 de minute la primul meci ca titular la Bari

Edjouma a fost înlocuit după primele 45 de minute, o situație pe care a experimentat-o în numeroase rânduri și la FCSB. La pauză, Bari era condusă, 1-2, după ce gazdele au marcat prin Koutsoupias (28), iar Catanzaro a replicat prin Sounas (30) și Verna (45+1).

În locul lui Malcom Edjouma a fost introdus mijlocașul italian Gregorio Morachioli, iar Bari a reușit să egaleze în actul secund. Grecul Ilias Koutsoupias și-a trecut în cont dubla după reușita din minutul 57 și i-a adus un punct formației sale.

Edjouma a fost notat cu 6,5 de site-ul de specialitate Sofascore pentru repriza din partida cu Catanzaro. Mijlocașul francez a avut 21 de atingeri, 8 pase reușite din 13 încercate, un dribling și a câștigat patru dintre cele cinci dueluri în care a fost implicat.

Bari este neînvinsă în primele șase etape din Serie B. Echipa lui Malcom Edjouma a înregistrat o victorie și cinci remize și ocupă locul 9, cu 8 puncte.

Pentru împrumutul lui Edjouma până la finalul sezonului, Bari a plătit 200.000 de euro, iar clauza de transfer definitiv a fost stabilită la 600.000 de euro. Mutarea ar deveni obligatorie în cazul în care francezul evoluează în cel puțin 70% dintre partide sau dacă echipa promovează în Serie A.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!