Luka Modric le răspunde contestatarilor înaintea returului cu City: „Nici nu mai știu câte Ligi ale Campionilor am câștigat!”

Luka Modric Champions League Liga Campionilor Real Madrid Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Mai 2022, 23:53
Data actualizarii: Miercuri 04 Mai 2022, 00:01

Conducătorul de joc al Realului este încrezător înaintea duelului cu elevii lui Pep Guardiola. 

Real Madrid a pierdut primul meci din semifinala UEFA Champions League, 3-4, cu Manchester City. Iar campionii Spaniei sunt nevoiți să întoarcă scorul pe Santiago Bernabeu, pentru a ajunge în finală și a se lupta pentru al patrulea trofeu european în ultimii 8 ani.

La conferința de presă premergătoare jocului cu Manchester City, Luka Modric (36 ani) a fost întrebat dacă prezența Realului până în semifinalele Champions League a fost datorată și norocului. Lucru care l-a deranjat pe mijlocașul croat, care a ținut să evidențieze că cele 4 trofee europene, din ultimii 8 ani, au fost câștigată cu experiență, personalitate și încredere, fără nicio urmă de șansă. 

Luka Modric: „Ne amuză astfel de opinii”

„Nu poate fi vorba de noroc atunci când ai câștigat atâtea Ligi ale Campionilor. Nici măcar nu mai știu câte am câștigat. E puțin nedrept ca unii să arunce totul pe seama norocului.

Dar nu avem ce face, ne amuză astfel de opinii. Fiecare are  dreptul să creadă ce vrea, noi oricum suntem focusați pe ce avem de făcut. Un lucru este evident însă, pentru a câștiga atâtea trofee, ai nevoie de personalitate, de încredere, nu doar de noroc”, a declarat Luka Modric înaintea meciului cu Manchester City. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!