Ronaldo juventus Fotbal extern

Sefii lui Juventus s-au saturat! Decizie de ultima ora luata in privinta lui Cristiano Ronaldo. Anuntul facut de presa din Italia

Juventus trece printr-o forma critica si risca sa piarda locurile ce duc in Champions League.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Miercuri 12 Mai 2021, 13:11
Data actualizarii: Miercuri 12 Mai 2021, 13:23

Potrivit publicatiei italiene Gazetta dello Sport, actiunile lui Cristiano Ronaldo vor fi limitate de catre oficalii lui Juventus, dupa ce jucatorii au reclamat conducerii ca ii ofera prea multa libertate.

Starul portughez este golgheterul echipei din Torino si va juca in aceasta etapa cu Sassuolo. Totusi, relatia sa cu colegii sai nu mai e la fel de buna ca in lunile trecute.

Majoritatea jucatorilor cred ca fostul jucator al lui Real Madrid a primit prea multa libertate. Atacantul in varsta de 36 de ani nu s-a prezentat la antrenamentul de dupa meciul pierdut cu Milan si a ales sa viziteze fabrica Ferrari din orasul Marannello, in schimb.

De asemenea, Ronaldo a mai lipsit de la mai multe antrenamente pentru a onora contractele sponsorilor si multi dintre colegii sai considera ca nu este corect ca el sa fie tratat diferit fata de ceilalti jucatori.

Potrivit sursei citate, urmatoarele trei meciuri ale lui Ronaldo pot fi ultimele meciuri ale lui in tricoul lui Juventus, iar la sfarsitul sezonului conducerea "Batranei Doamne" ii va cere atacantului sa paraseasca clubul.

Modifică setările cookies