Sefii lui Juventus s-au saturat! Decizie de ultima ora luata in privinta lui Cristiano Ronaldo. Anuntul facut de presa din Italia

Sefii lui Juventus s-au saturat! Decizie de ultima ora luata in privinta lui Cristiano Ronaldo. Anuntul facut de presa din Italia

Juventus trece printr-o forma critica si risca sa piarda locurile ce duc in Champions League.

Potrivit publicatiei italiene Gazetta dello Sport, actiunile lui Cristiano Ronaldo vor fi limitate de catre oficalii lui Juventus, dupa ce jucatorii au reclamat conducerii ca ii ofera prea multa libertate.

Starul portughez este golgheterul echipei din Torino si va juca in aceasta etapa cu Sassuolo. Totusi, relatia sa cu colegii sai nu mai e la fel de buna ca in lunile trecute.

Majoritatea jucatorilor cred ca fostul jucator al lui Real Madrid a primit prea multa libertate. Atacantul in varsta de 36 de ani nu s-a prezentat la antrenamentul de dupa meciul pierdut cu Milan si a ales sa viziteze fabrica Ferrari din orasul Marannello, in schimb.

De asemenea, Ronaldo a mai lipsit de la mai multe antrenamente pentru a onora contractele sponsorilor si multi dintre colegii sai considera ca nu este corect ca el sa fie tratat diferit fata de ceilalti jucatori.

Potrivit sursei citate, urmatoarele trei meciuri ale lui Ronaldo pot fi ultimele meciuri ale lui in tricoul lui Juventus, iar la sfarsitul sezonului conducerea "Batranei Doamne" ii va cere atacantului sa paraseasca clubul.

Citeste si:juventusRonaldo
VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies