Lucescu: "Nu voi renunta la fotbal dupa ce plec de la Sahtior. E posibil sa ma intorc in Turcia"

UMBRA LUI IL LUCE LA DINAMO
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Martie 2008, 16:51
Data actualizarii: Luni 10 Martie 2008, 16:51

Mediafax / Mircea Lucescu revine in fotnbalul romanesc. Deocamdata nu a renunatat al ucraineinii de la Sahtior, dar criza de la Dinamo a readus numele lui Il Luce in Stefan cel Mare. Mircea Lucescu a declarat nu va renunta la fotbal dupa ce va termina contractul cu Sahtior si ca e posibil sa se intoarca chiar si in Turcia:

"Deocamdata sunt antrenorul lui Sahtior. Ma uit cu simpatie in stanga si in dreapta la echipele pe care le-am lasat in urma, ma leaga de fiecare dintre ele niste amintiri extraordinare, ma leaga niste raporturi cu niste oameni care au continuat sa creada in mine. Deci imi va fi foarte greu, in momentul in care voi termina aici, sa iau o decizie. In niciun caz nu voi renunta la fotbal"

"In Turcia, este un program electoral. Se gandeste la asta pentru ca lumea a ramas cu o foarte buna impresie. Ei s-au simtit frustrati pentru ca un om de care s-au atasat a promis aducerea unui alt antrenor. Aceste lucruri tin doar de campania electorala. Eu am amintiri placute legate de Galatasaray, pentru ca mi-a dat posibilitatea sa castig o Supercupa europeana, campionatul, sa ajung in sferturile Ligii Campionilor. O parte din suflet imi e legata si de Besiktas, pentru ca am castigat campionatul de o maniera categorica, cu un avantaj foarte mare", a precizat Lucescu

Vezi mai multe pe Mediafax

Modifică setările cookies