EA Sports Cristiano Ronaldo FIFA 19 Neymar uefa champions league Fotbal extern

Lovitura URIASA pentru Cristiano Ronaldo! DISPARE de pe coperta FIFA 19! Decizie fara precedent luata de EA Sports

EA Sports schimba pentru prima data in istoria seriei FIFA starul de pe coperta!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Februarie 2019, 17:17
Data actualizarii: Luni 18 Februarie 2019, 17:21

Cristiano Ronaldo nu mai este starul de pe coperta jocului FIFA 19! EA Sports a decis sa lanseze o noua coperta pentru joc ce ii are in prim-plan pe Kevin de Bruyne de la Manchester City, Neymar de la Paris Saint-Germain si Paulo Dybala, coechipierul lui Ronaldo de la Juventus!

Cristiano Ronaldo a fost acuzat de viol in luna octombrie iar apoi a fost condamnat in luna ianuarie la 23 de luni de inchisoare pentru evaziune fiscala si amendat cu 18 milioane de euro! In ciuda deciziei fara precedent de a schimba coperta in mijlocul sezonului, cei de la EA Sports sustin ca decizia este pentru a readuce interes pentru Champions League. Insa Cristiano Ronaldo este si el in continuare in competitie.

"Avand UEFA Champions League in jocul FIFA 19, avem o oportunitate unica de a oferi continut nou gamerilor care reflecta entuziasmul din realitate fata de fotbal. Adesea sarbatorim diferite talente in jocurile noastre de sport si odata cu startul etapei eliminatorii din UEFA Champions League punem lumina pe cateva din cele mai mari staruri din fotbal si oferim continut care va entuziasma"
a spus un purtator de cuvant al celor de la EA Sports pentru Euro Gamer.

  • Lovitura URIASA pentru Cristiano Ronaldo! DISPARE de pe coperta FIFA 19! Decizie fara precedent luata de EA Sports

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!