Fotbal extern

Liverpool poate da lovitura! „Cormoranii” sunt aprope să încheie cel mai mare contract de sponsorizare din fotbal

Liverpool pregătește un adevărat tun financiar.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Mai 2022, 12:46
Data actualizarii: Duminica 01 Mai 2022, 12:49

Liverpool negociază încheierea unui nou contract de sponsorizare cu compania de servicii bancare şi financiare Standard Chartered, care ar putea ajunge la suma de 80 de milioane de lire sterline pe an (95 de milioane de euro), informează Daily Mail.

Actuala înţelegere, de 40 de milioane de lire sterline pe an, începută în 2018, expiră la finalul sezonului viitor.

Standard Chartered consideră contractul cu Liverpool unul de succes şi intenţionează să continue alături de gruparea care luptă în acest sezon pentru a realiza o cvadruplă istorică, campionatul, Liga Campionilor, Cupa Angliei şi Cupa Ligii, ultimul trofeu fiind deja cucerit.

Clubul discută, potrivit news.ro, de asemenea, cu o serie de companii din domeniile serviciilor financiare, călătoriilor şi turismului, al produselor electronice, bunurilor de larg consum, mass-mediei şi monedelor virtuale, pentru cazul în care oferta primită de la sponsorul actual nu va fi pe măsura aşteptărilor.

Liverpool are cel mai bine vândut tricou din fotbal, potrivit analiştilor din domeniu, iar oficialii clubului se aşteaptă ca vânzările să treacă pentru prima dată de două milioane de unităţi, în acest sezon.

Modifică setările cookies