Jurgen Klopp Anglia Liverpool Premier League salariu Anglia

Ce a decis Jurgen Klopp în privința salariului, după prelungirea contractului cu Liverpool: "Asta arată caracterul lui!"

Jurgen Klopp și-a prelungit contractul cu Liverpool până în 2026, precedenta sa înțelegere expirând în 2024.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 19:20
Data actualizarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 19:20

Informația a fost confirmată de Liverpool chiar într-o perioadă tensionată pentru echipă, care luptă pe trei fronturi, după ce a câștigat Cupa Ligii Angliei și a rămas cu șanse reale în Liga Campionilor, Cupa Angliei și Premier League.

Jurgen Klopp rămâne cu același salariu la Liverpool. Secunzii vor încasa mai mult

Jurnaliștii de la The Athletic, citați de As, susțin că John W. Henry, conducătorul Fenway Sports Group (FSG), care deține clubul Liverpool, nu a dorit să pună presiune pe Jurgen Klopp în privința unui nou contract, având în vedere perioada încărcată a echipei, însă chiar antrenorul german ar fi fost cel care s-ar fi arătat încântat de ideea unei prelungiri și "a dat tonul negocierilor".

Astfel, cele două părți au ajuns la un acord pentru prelungire, însă, oarecum surprinzător, Jurgen Klopp nu va beneficia de o mărire de salariu și va rămâne cu o remunerație netă de 12 milioane de euro pe sezon. Antrenorul care a cucerit deja cinci trofee pe Anfield nu a solicitat mai mulți bani, singura sa dorință fiind de a continua la echipă, scrie sursa citată.

În schimb, de o creștere salarială de aproximativ două milioane de lire sterline vor beneficia împreună secunzii lui Jurgen Klopp, Pep Lijnders și Peter Krawietz.

"Jurgen Klopp a oferit o surpriză, joi, semnând prelungirea contractului cu Liverpool până în 2026, iar detaliile contractului arată caracterul său.

Importanța acestei prelungiri nu trebuie subestimată. Viitorul pe termen mediu și lung al lui Liverpool este în siguranță în mâinile lui Klopp. În ceea ce privește detaliile afacerii în sine, ele arată ce fel de persoană este managerul", au scris cei de la This Is Anfield.

În acest an, formaţia pregătită de Klopp este în cursă pentru o cvadruplă istorică, după ce a câştigat deja Cupa Ligii, e în finala Cupei Angliei, e aproape de ultimul act al Ligii Campionilor şi ocupă locul 2 în Premier League, la un punct de liderul Manchester City, cu cinci meciuri rămase de disputat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!