Lionel Messi s-a decis! Argentinianul a dezvăluit dacă va mai participa și la Cupa Mondială din 2026

Lionel Messi Argentina Cupa Mondiala 2026 Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Iunie 2023, 16:53
Data actualizarii: Marti 13 Iunie 2023, 17:08

Lionel Messi și-a îndeplinit visul de a cuceri titlul mondial alături de reprezentativa Argentinei.

Naționala sud-americană s-a impus la Cupa Mondială din Qatar, după finala câștigată la loviturile de departajare în fața Franței. 

După transferul la Inter Miami, starul argentinian a confirmat într-un interviu acordat pentru o televiziune din China că nu va participa la următoarea ediție a turneului final. 

"Nu cred că se va mai întâmpla. A fost ultima mea Cupă Mondială. Voi vedea cum evolueză lucrurile, dar cam asta este situația. În principiu, nu voi merge", a explicat Lionel Messi. 

"Mi-ar fi plăcut ca Diego să îmi ofere trofeul!"
 

Fotbalistul a dezvăluit că și-ar fi dorit ca legendarul Maradona să fi putut măcar să vadă parcursul fabulos al naționalei și momentul câștigării trofeului, în Qatar.

"Mi-ar fi plăcut ca Diego să îmi ofere trofeul. Măcar să fi văzut toate astea, Argentina campioană mondială, cu cât iubea el naționala și își dorea ca aceste lucruri să se întâmple. Ar fi fost o fotografie extrem de frumoasă și aia. 

De sus, atât cel cât și mulți oameni care mă iubesc și îmi vor binele îmi oferă forță pentru tot. Cântecul a fost un boom pentru toată lumea. Încă de sus a fost extrem de motivator", a declarat Leo Messi în interviul acordat lui Andy Kusnetzoff pentru Urbana Play conform tycsport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!