Laszlo Boloni a spus tot după prima victorie în Ligue 1, după trei luni. Ce le-a cerut jucătorilor la pauză

Laszlo Boloni FC Metz Ligue 1 Fotbal extern Boloni
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Martie 2024, 22:24
Data actualizarii: Duminica 03 Martie 2024, 22:29

Metz, echipa pregătită de Laszlo Boloni, s-a impus cu 2-0 pe terenul lui FC Nantes și a pus capăt seriei negre care ținea de trei luni.

Confruntarea cu Nantes a fost prima în care Metz nu a primit gol începând cu data de 29 octombrie.

La finalul meciului, antrenorul Laszlo Boloni a susținut că echipa sa merita victoria, deoarece pe lângă cele două goluri a mai ratat patru, cinci ocazii uriașe.

„Oboseală, mentală și fizică. Încercăm să ne odihnim pentru a continua lupta.

Pe lângă goluri am mai avut alte patru sau cinci ocazii uriașe de a marca. Am avut parte de două echipe extrem de nervoase, care au făcut multe greșeli.

Boloni: „O gură de oxigen!”

La pauză i-am rugat să-și golească această frică din stomac pentru a putea evolua mai bine. Le-am cerut mai multă concentrare, mai multă implicare și le-am spus să accelereze în spațiile din spatele apărării.

Nu vreau să fac declarații mari. Știu că victoriile sunt ca o gură de oxigen. Să nu credeți că echipa nu a lucrat intens și până acum, dar din diverse motive, nu am reușit să transformăm micile înfrângeri în remize și remizele în victorii”, a spus Laszlo Boloni după meciul cu Nantes, potrivit RL.

Aceasta a fost prima victorie pentru Metz după zece etape consecutive fără succes în Ligue 1.

În urma acestui succes, Metz ocupă locul 17 în clasament, cu 20 de puncte, și continuă lupta pentru salvarea de retrogradare. FC Nantes e pe locul 13, cu 25 de puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!