Decizia lui Fernando Hierro dupa esecul nationalei de la Cupa Mondiala! Anuntul oficial facut de Federatia din Spania
Duminica 08 Iulie 2018, 14:05

Decizia lui Fernando Hierro dupa esecul nationalei de la Cupa Mondiala! Anuntul oficial facut de Federatia din Spania

Ales selectioner cu doar 2 zile inainte de Cupa Mondiala, Fernando Hierro a decis sa plece dupa ce Spania a fost eliminata in optimi.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Fernand Hierro a plecat de la nationala Spaniei! Federatia de Fotbal din Spania (RFEF) a anuntat ca Hierro nu mai este antrenorul echipei nationale! Mai mult, Hierro nu se va intoarce nici in pozitia ocupata inainte de turneul final.

"Federatia si Fernando Hierro si-au incheiat relatia dupa incheierea participarii Spaniei la Cupa Mondiala. Fostul antrenor a refuzat oferta de a se intoarce in pozitia de director sportiv al Federatiei in cautarea unei noi provocari profesionale" este comunicatul RFEF.

Fernando Hierro i-a luat locul lui Julen Lopetegui, cel care a fost anuntat ca antrenor al celor de la Real Madrid, situatie care a facut ca Federatia sa-l demita pe Lopetegui cu 48 de ore inainte de startul turneului final.O masă uriașă de aer arctic va lovi de 2 ori România, începând de sâmbătă. Temperaturile scad drastic și ar putea ninge