Junior Moraes Corinthians razboi Sahtior Donetk Ucraina Fotbal extern

La ce superclub se transferă golgheterul Junior Moraes după ce a fugit din Ucraina

Fostul atacant al Gloriei Bistrița a plecat alături de ceilalți brazilieni de la Șahtior Donețk după începerea invaziei rușilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Martie 2022, 09:52
Data actualizarii: Vineri 11 Martie 2022, 09:55

Junior Moraes, atacantul brazilian naturalizat ucrainean al lui Șahtior Donețk, ar urma să se transfere în țara natală, scrie Globoesporte.

Fostul fotbalist al Gloriei Bistrița este foarte aproape să semneze cu Corinthians, unul dintre cele mai succes cluburi din Brazilia. 

În ultimul deceniu, Corinthians a câștigat, printre alte trofee, Copa Libertadores, echivalentul Champions League din America de Sud, și Campionatul Mondial al Cluburilor.

Mai are oferte din Italia, Croația și SUA

Junior Moraes mai are oferte de la grupări din Italia, Croația și Statele Unite ale Americii, iar din vară devine liber de contract.

Atacantul în vârstă de 34 de ani a jucat pentru Gloria Bistrița între 2010 și 2011, după care s-a remarcat în campionatul Bulgariei, la ȚSKA Sofia, și în cel al Ucrainei, la Metalurg Donețk, Dinamo Kiev și Șahtior Donețk.

Naturalizat ucrainean în 2019, a bifat 11 selecții și un gol pentru naționala de la Kiev. El a reușit să plece din țară alături de ceilalți brazilieni de la Șahtior imediat după invazia Rusiei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!