Fotbal extern

La ce contraperformanță a ajuns fostul atacant de la FCSB: n-a mai înscris în campionat de doi ani!

După mai mulți ani în Europa, el evoluează acum în țara natală.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Octombrie 2021, 12:40
Data actualizarii: Sambata 30 Octombrie 2021, 12:41

Ricardo Pedriel, fostul atacant al Stelei, actuala FCSB, din sezonul 2008-2009, s-a întors în campionatul Boliviei, unde nu a mai marcat vreun gol de doi ani!

Vârful bolivian s-a transferat în luna ianuarie de la Jorge Wilstermann la Blooming, dar ghinionul l-a urmărit și la noua echipă, unde nu a reușit să înscrie. 

N-a marcat nici la fosta Steaua

Ultima sa reușită din Primera Division de Bolivia datează din decembrie 2019, când încă evolua la Jorge Wilstermann. De atunci a mai marcat o singură dată, dar în Copa Libertadores, pentru că în campionat se află deja al doilea sezon fără gol!

”Steaua e mare, sper să prind echipa”, spunea Pedriel la momentul transferului în România. După un sezon fără vreo reușită în Liga I la actuala FCSB, el a fost împrumutat în vara lui 2009 la Giresunspor, în divizia secundă din Turcia. 

Au urmat un transfer la Sivasspor, în Superlig, și mai multe convocări la echipa națională a Boliviei, dar în cele din urmă, după o altă experiență în Turcia la Mersin Idman Yurdu, atacantul s-a întors definitiv în țara natală.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies