NEWS ALERT L'Equipe: Lionel Messi a refuzat prelungirea contractului cu PSG și e tentat să meargă la altă echipă!

Lionel Messi Inter Miami Jorge Messi Luis Campos PSG Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 21:26
Data actualizarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 21:28

Lionel Messi (35 de ani) mai are contract cu Paris Saint-Germain până în vară, însă conducerea clubului de pe Parc des Princes era convinsă că va obține semnătura argentinianului pentru prelungire.

Totuși, lucrurile s-au schimbat în ultimele luni, iar L'Equipe titrează miercuri seară: "Lionel Messi, din ce în ce mai puțin tentat să semneze prelungirea cu PSG".

Lionel Messi a refuzat oferta lui PSG pentru prelungire. Va urma o nouă întâlnire

Cel mai mare ziar de sport din Franța scrie că Jorge Messi, tatăl lui Leo, a avut o întâlnire cu conducerea lui PSG, astăzi, la doar o zi după meciul cu Bayern (0-1), din Champions League, iar campionul mondial ar fi refuzat, cel puțin pentru moment, prelungirea înțelegerii.

Potrivit sursei citate, întâlnirea dintre tatăl lui Messi și conducerea lui PSG ar fi fost programată de mai bine de o lună. Directorul sportiv Luis Campos ar fi propus prelungirea înțelegerii cu un an, așa cum era stabilit și în acordul semnat în 2021, însă sud-americanul ar fi refuzat.

"O altă întâlnire va fi programată în zilele următoare, în altă parte decât Paris. Conform apropiaților tatălui campionului mondial, ușile, care păreau în timpul Cupei Mondiale deschise larg către prelungirea înțelegerii, se închid încet, încet", a scris L'Equipe.

Lionel Messi ar fi tentat să meargă la Inter Miami

Francezii scriu că Messi explorează și alte variante, motiv pentru care nu este de acord, cel puțin pentru moment, să își prelungească înțelegerea cu formația din Paris. 

Varianta luată acum în calcul de Messi pentru sezonul următor este Inter Miami, formație din MLS condusă de David Beckham. Francezii scriu că argentinianul și familia sa și-ar dori să se stabilească în Statele Unite, iar fotbalistul ar fi tentat de o experiență nouă în carieră.

  • 15 goluri și 14 pase decisive a reușit argentinianul la PSG în cele 26 de meciuri din acest sezon
  • 10 august 2021 este data la care Messi a semnat cu PSG și a părăsit FC Barcelona după 21 de ani
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!