Kepa Chelsea Cupa Ligii Angliei jamie redknapp Liverpool Fotbal extern

Kepa, pus la zid după ce a ratat un penalty și nu a apărat niciunul dintre cele 11: "Unul dintre cele mai slabe văzute vreodată!"

Liverpool a câștigat Cupa Ligii Angliei, pe Wembley, după ce a învins Chelsea la loviturile de departajare, scor 0-0, 11-10 d.l.d.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Februarie 2022, 09:57
Data actualizarii: Luni 28 Februarie 2022, 09:59

După un meci extrem de spectaculos, în care Edouard Mendy a avut mai multe intervenții salvatoare, Thomas Tuchel a decis să schimbe portarul la Chelsea, astfel că, în minutul 119, Kepa Arrizabalaga a fost introdus în locul senegalezului pentru loviturile de departajare.

Kepa a ratat un penalty și nu a apărat niciunul dintre cele 11 contra lui Liverpool

Planul lui Tuchel nu a funcționat. Kepa nu a reușit să apere niciuna dintre cele 11 lovituri ale lui Liverpool și a ratat de la punctul cu var, trimițând mult peste poarta lui Kelleher.

Fostul internațional englez Jamie Redknapp (48 de ani), câștigător al Cupei Ligii Angliei cu Liverpool în 1995, consideră inexplicabilă decizia lui Thomas Tuchel de a-l înlocui pe Edouard Mendy chiar înaintea loviturilor de departajare.

"Sper că se va renunța la astfel de schimbări acum. Edouard Mendy este unul dintre cei mai buni portari din lume și tu îl introduci pe Kepa în locul lui. E ridicol. Nu mi-a plăcut comportamentul lui când s-au executat penalty-urile. A executat unul dintre cele mai slabe penalty-uri văzute vreodată.

Sunt sincer. Nu mi-a plăcut. Nu înțeleg de ce ai face asta. Ai unul dintre cei mai buni portari din lume, el trebuia să rămână în poartă. E meritul lui Liverpool, un meci senzațional", a spus Jamie Redknapp, potrivit The Sun.

După meci, Tuchel a fost întrebat despre schimbarea făcută și a răspuns spunând că își asumă responsabilitatea.

"Eu iau deciziile. Le iau doar când vreau eu. Nu pot să dau acum timpul înapoi. Asta e. Nu e vina lui Kepa. Dați vina pe mine. Uneori funcționează, alteori nu. Asta este viața antrenorului care face schimbările", a spus Tuchel.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!