Nicolo Fagioli Juventus Torino Serie A Fotbal extern Nicolo Fagioli - Juventus Torino

Juventus a luat decizia finală în privința lui Nicolo Fagioli, suspendat pentru pariuri. Anunțul făcut de italieni

Oficialii clubului Juventus Torino a luat decizia finală în cazul lui Nicolo Fagioli, potrivit presei din Italia.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Octombrie 2023, 13:36
Data actualizarii: Marti 31 Octombrie 2023, 13:42

Juventus Torino nu intenţionează să renunţe la serviciile mijlocaşului italian Nicolo Fagioli, suspendat şapte luni pentru pariuri ilegale, ci intenţionează să-i ofere un nou contract, cu un salariu îmbunătăţit.

În august 2022, Fagioli şi-a prelungit contractul cu „Bătrâna Doamnă” până în iunie 2026, cu un salariu de un milion de euro pe an, reaminteşte Calciomercato.

Acum, conducătorii clubului torinez vor să-i propună mijlocaşului o prelungire cu două sezoane a înţelegerii, până în iunie 2028, însoţită de o mărire salarială, o modalitate de a-şi demonstra în mod concret susţinerea faţă de Fagioli, în această perioadă dificilă pentru tânărul fotbalist, subliniază sursa citată.

Fagioli a recunoscut că a pariat

Nicolo Fagioli (22 de ani) a recunoscut că are datorii de circa trei milioane de euro şi s-a împrumutat inclusiv de la fundaşul român Radu Drăguşin.

Jucătorul lui Juventus a declarat pe 28 septembrie, în faţa comisiei Federaţiei italiene de fotbal (FIGC), că „paria în mod compulsiv din faţa televizorului, pe orice eveniment sportiv pe care îl vedea, inclusiv fotbal... chiar şi Serie B şi Lega Pro (liga a treia), dar niciodată pe meciurile echipelor Cremonese şi Juventus”, după cum relatează presa italiană.

Mijlocaşul a povestit că a fost ameninţat că i se rup picioarele dacă nu îşi achită datoriile, iar atunci a apelat la coechipieri pentru a se împrumuta.

„I-am cerut 40.000 de euro lui Gatti, spunându-i că vreau să îmi cumpăr un ceas, iar conturile mi-au fost blocate de mama mea. Drăguşin (ajuns între timp la Genoa) mi-a împrumutat 40.000 de euro în octombrie 2022”, a mărturisit Fagioli.

Fagioli a spus că internaţionalul italian Sandro Tonali a fost cel care l-a iniţiat în pariuri: „Tonali a fost cel care mi-a sugerat să pariez pe Icebet şi cel care m-a înregistrat pe un cont de pe site-ul respectiv”.

Tonali, care joacă din această vară la Newcastle United, a primit la rândul său o suspendare de zece luni pentru că a pariat pe meciuri de fotbal pe platforme ilegale, unele partide chiar ale echipei AC Milan, la care a jucat din 2020 până în 2023.

Sandro Tonali (23 ani) a devenit în această vară cel mai scump jucător italian din istorie, după ce Newcastle a plătit pentru el 70 de milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!