Moise Kean Juventus Torino Serie A Fotbal extern Moise Kean - Juventus

Atacantul lui Juventus, atac devastator, după ce i-au fost anulate două goluri cu Verona: „Escrocii nu se opresc niciodată!”

Juventus Torino a dominat-o pe Verona, însă a avut nevoie de un gol marcat în prelungirile partidei pentru a se impune, scor 1-0, în etapa cu numărul zece din Serie A.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Octombrie 2023, 11:00
Data actualizarii: Luni 30 Octombrie 2023, 11:05

Imediat după meci, Moise Kean, de la Juventus, s-a lansat într-un atac dur pe rețelele de socializare, susținând indirect faptul că fotbalul italian este măcinat de escrocherii.

După ce i-au fost anulate două goluri de către sistemul VAR în meciul împotriva echipei Verona, atacantul Moise Kean s-a folosit de rețelele sociale pentru a-și exprima nemulțumirea, potrivit JuveNews.

  • Moise Kean - Juventus

Kean, atac devastator pe social media

Meciul împotriva echipei Verona nu a fost unul bun augur pentru Kean, care a avut două goluri anulat de către tehnologia VAR. Prima rețea a lui Kean a fost anulată pe motiv de ofsaid, chiar și dacă era vorba de câțiva milimetri.

Decizia arbitrului a lăsat unele îndoieli în ceea ce privește a doua reușită. După un clinci cu Faraoni, Kean a reușit să înscrie. Arbitrul a revenit însă asupra deciziei după consultarea VAR și a anulat reșita din cauza unui presupus fault al atacantului italian. Cu toate acestea, alte imagini par să arate că jucătorul lui Verona s-a aruncat la pământ după golul lui Kean, sugerând că ar fi simulat o cădere.

Această situație nu i-a plăcut deloc lui Kean, care a reacționat dur pe Instagram: „Escrocii nu se opresc, ei continuă!”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!