Jose Mourinho nu a ezitat să glumească pe seama unui star de la Real: "Dacă îi plătește 75% din salariu, să vină!"

Jose Mourinho Arda Guler Fenerbahce Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Iunie 2024, 19:09
Data actualizarii: Luni 03 Iunie 2024, 19:16

Jose Mourinho a fost prezentat în mod oficial la Fenerbahce.

Fără titlu de zece ani, Fenerbahce l-a adus pe Jose Mourinho pentru a construi o echipă competitivă, iar pentru asta lusitanul va avea ”pe mână” și un buget pe măsură. 

Potrivit turcilor de la Sporx, ”The Special One” va avea la dispoziție aproximativ 100 de milioane de euro, o sumă uriașă pe campionatul Turciei.

De pe locul doi, Fenerbahce va evolua în această toamnă în preliminariile UEFA Champions League, dar nu va beneficia de ruta campioanelor. 

Întrebat despre campania de transferuri, portughezul a vorbit mai în glumă, mai în serios și despre Arda Guler, turcul ajuns la Real Madrid, dar care în sezonul recent încheiat nu a prins decât 12 meciuri în tricoul galacticilor.

"Dacă Arda Guler vrea să vină, de ce nu? Dacă o iubește pe Fenerbahce, vine gratis și Real Madrid îi plătește 75% din salariu, nu putem spune 'nu'", a spus Jose Mourinho, potrivit turcilor de la Aykiri.

Ce salariu va avea Jose Mourinho la Fenerbahce

”The Special One” s-a înțeles cu Fenerbahce, ocupanta locului doi din Turcia, pentru un contract valabil pe două sezoane. În perioada pe care o va petrece în Superlig, Mourinho va fi remunerat cu un salariu impresionant pentru campioantul din Turcia.

Potrivit jurnalistului Nicolo Schira, Jose Mourinho va primi zece milioane de euro pe an la noua sa echipă. Cel mai probabil, portughezul va avea ca obiectiv câștigarea titlului, primul pentru Fenerbahce după 11 ani.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!