FOTO ȘI VIDEO Nebunie la Istanbul! Primele declarații ale lui Jose Mourinho, în fața miilor de fani prezenți pe arena lui Fenerbahce

Jose Mourinho Fenerbahce Turcia Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Iunie 2024, 20:20
Data actualizarii: Duminica 02 Iunie 2024, 20:23

Tehnicianul de 61 de ani urmează să înceapă o nouă aventură pe plan profesional, după ce a ajuns la o înțelegere cu Fenerbahce. 

UPDATE | Jose Mourinho a ajuns la stadion, unde a ținut un discurs în fața miilor de suporteri prezenți pe arenă.

"În primul rând, vreau să vă mulțumesc pentru dragostea cu care m-ați primit. Am simțit dragoste din primul moment în care a apărut posibilitatea de a ajunge la Fenerbahce.

În mod normal, un antrenor este iubit după victorii. În acest caz, simt dragostea voastră înainte de obținerea victoriilor, iar asta reprezintă o responsabilitate foarte mare pentru bine. Vă promit că din acest moment fac parte din familia voastră. Acest tricou (n.r. ridică un tricou cu Fenerbahce) este totuna cu pielea mea.

Fotbalul este pasiune și nu există un loc mai bun pentru a simți această pasiune. Din momentul în care m-am întâlnit cu președintele, am știut că vreau să fiu aici", a declarat tehnicianul portughez.


Jose Mourinho va fi prezentat în mod oficial pe stadionul Sukru Saracoglu, unde au fost instalate o scenă și mai multe ecrane. 

Cu o oră înainte de marele anunț, arena a fost luată cu asalt de mii de fanii, iar la intrările în stadion s-au format cozi imense. 

Ce salariu va avea Jose Mourinho la Fenerbahce

”The Special One” s-a înțeles cu Fenerbahce, ocupanta locului doi din Turcia, pentru un contract valabil pe două sezoane. În perioada pe care o va petrece în Superlig, Mourinho va fi remunerat cu un salariu impresionant pentru campioantul din Turcia.

Potrivit jurnalistului Nicolo Schira, Jose Mourinho va primi zece milioane de euro pe an la noua sa echipă. Cel mai probabil, portughezul va avea ca obiectiv câștigarea titlului, primul pentru Fener după 11 ani.

De pe locul doi, Fenerbahce va evolua în această toamnă în preliminariile UEFA Champions League, dar nu va beneficia de ruta campioanelor. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!